Skocz do zawartości

Tarcze na rzep - wielkość mniejsza jak 125 mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Gdzie można kupić tarczę na rzep pod mniejsze padu na gwint M14 ??

No i drugie pytanie od razu jakie mniejsze niż 150 mm pady są dostępne bez problemowo i gdzie ??

Opublikowano

AutoDetailing, a Aldis ma dobre te pady ?? Średnio mi się uśmiecha ciągnąć to z z Anglii. Pierwsze to czas, a drugie że pewnie koszty przesyłki przekroczyły by wartość paczki :P

Opublikowano
Poszukam jutro faktury i Ci powiem dokładnie, wydaje mi się, że w granicach 20-30zł

Jeżeli będzie to w tych granicach to cena całkiem przyjemna.

A jak z jakością tego ?

Opublikowano

Podkładki mocujące do gąbek polerskich firmy Aldis

73x14 mm B22204 75 zł netto

112x14 mm B22203 85 zł netto

156x14 mm B22202 99 zł netto

Opublikowano
Podkładki mocujące do gąbek polerskich firmy Aldis

73x14 mm B22204 75 zł netto

112x14 mm B22203 85 zł netto

156x14 mm B22202 99 zł netto

Ceny średnio zachęcające.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś jeszcze wie gdzie w Polsce można kupić takie podkładki pod pady oprócz sklepu Aldis ? Intersuje mnie dokładnie pod pada 3M 150 mm...

Opublikowano

Luki S, mam ten sam problem, znalazłem coś takiego:

Numer aukcji: 996224732 9,59zł + 5,80zł priorytet.

Pytanie brzmi, czy taki BP za 10zł rażąco odbiega jakością od takiego BP 3M za 130zł?

Zaznaczę, że za maszynę dałem 100zł.

Opublikowano

Znacząco. Po prostu jest zupełnie nie wyważony i mocno bije. Poza tym ma cienką warstwę pianki amortyzującej. Jest wart swojej ceny i ani grosza więcej(choć ja zapłaciłem 7zl ;) )

Zamówiłem właśnie BP od APP -wygląda całkiem przyjemnie-zobaczę jak się tym będzie pracowało.

http://www.app.com.pl/products/?grid=&gridn=&prid=516

Nr. katalogowy 150507. Cena 23zl

• 4 lata później...
Opublikowano

Pytanie laika w temacie polerowania maszynowego. Czy na tarczę na rzep o średnicy 180mm mogę zakładać pady polerskie o mniejszej średnicy czyli np. 80mm?

• Moderator
Opublikowano

Złota łopata za odkop roku :good:

A co do pytania... Zakładać możesz, ale polerować w ten sposób to już nie bardzo.

Opublikowano

A juz odpisze jak ktos pyta. Kiedys tak zrobilem jak zaczynalem, pare lat temu i przetarlem sobie lakier do bazy talerzem na ktorym nie bylo gąbki, tzn byla, ale mniejsza od talerza i takie są efekty. Najprościej wyciąć talerz na mniejsza srednice i wtedy będzie ok. Większy pad zalozysz na mniejszy talerz, na odwrót za duże ryzyko.