_jedrek_ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Tu widać, że test, a raczej produkt "zagrał" tak jak powinien. Zostaje kwestia, co było nie tak w poprzednich testach MatthewG, Nie jestem chemikiem, ale z tego co czytałem to felgi lakieruję lakierami bezbarwnymi poliuretanowymi, akrylowymi, poliuretanowo-akrylowymi . Berd, z punktu widzenia wosku nie ma to znaczenia jaki jest skład chemiczny lakieru. Nie mam to też większego znaczenia czy to lakier aplikowany na mokro czy proszkowo. mnie zastanawia czemu u mnie wosk umarl po pierwszym myciu
bananv8 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja nadal chcę zobaczyć deszczówę na aucie po ponad tygodniu od aplikacji, nie garażowanym i normalnie użytkowanym - nic mi nie mówią "kropelki" z atomizera świeżo po nałożeniu bo takie to mam po wosku z Tesco
_jedrek_ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja nadal chcę zobaczyć deszczówę na aucie po ponad tygodniu od aplikacji, nie garażowanym i normalnie użytkowanym - nic mi nie mówią "kropelki" z atomizera świeżo po nałożeniu bo takie to mam po wosku z Tesco ja mam gdzies zdjecia deszczowki po ok 1,5 tygodnia na przykurzonym samochodzie Musze zrzucic z komorki i pokaze
barteKKK03 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Stronę czy dwie wcześniej są fotki z mojego oprysku auta 8 dni po nałożeniu
_jedrek_ Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 dam temu woskowi jeszcze jedna szanse dzis nalozylem co prawda na BH ale zobaczymy, jutro naloze druga warstwe i zobaczymy co teraz pokaze
nervus Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Odgrzeje trochę kotleta. widziałem po komentarzach ze to problematyczny wosk był. Mi jedno co nie podeszło to dotarcie, ale tez nie było jakoś ciężko. Za duże przyzwyczajenie do wosków swissa, zymola, funky, surf city, Chemical guys itp. Aplikacja bardzo przyjemna. A trwałość w testach obecnie od kilku tygodni. 4
Rekomendowane odpowiedzi