Gardor Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Siemano kupiłem sobie suzuki samuraja Znaczy tata kupił a ja mu wysłałem kasę (latami jeździ terenówkami) . Bo siedzę teraz w Norwegi ale wkrótce pojadę do Polski i już się zastanawiam jak zabezpieczyć plandekę . Wiem że to terenówka i będzie cała w błocie ale chodzi mi żeby łatwiej było domyć i żeby się mniej niszczyła. Macie jakieś pomysły ? Zdjęcie mojej nowej zabawki https://imagizer.imageshack.us/v2/893x5 ... 4/bwxb.jpg
ondaniel Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 spróbuj coś z fabryki 303 gdzieś wczoraj napotkałem podobny temat i pisali o próbach z Sonax Brillant Shine Detailer BSD
Gardor Posted March 7, 2014 Author Report Posted March 7, 2014 No na razie zakupiłem sobie już marolexa 2000 i sprzęt do przeróbki) Tutaj w Norwegii mam Glorie FM10 i same problemy z nią . Do mycia na szybko 2x tenzi truck + Duragloss #951 Aquawax . Wiadome że będzie brudzony na codzień ale jak będę wyjeżdżał to umyje go na błysk i nawoskuje . Nie mogę się doczekać kiedy pojadę do Polski
Recommended Posts