voley Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 No ja na miejscu jestem. Ogarnę z kurzu, dokończę felgi i spadam w takim razie..
Misiek_ol Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jakiś plan na wielkanocne mycie, może piątek wieczorkiem na Agapicie ?
machar02 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłaszam się bo mój brudas jak nic
Misiek_ol Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No to dwa stanowiska są już zajęte - jeszcze jedno jest wolne dla kolejnego chętnego. Z racji dłuższego dnia i ewentualnej dłużej pracy ludzi z Agapitu proponuje 21:00. Pasuje ??
machar02 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pasuje bo o 20.00 kończę prace.
kiaad Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 dobra niech stracę ;-) też się piszę....muszę sprawdzić waszą miejscówkę pytanko to jest 24h/24h ? pozdrawiam Marek
machar02 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tak, to jeszcze brakuje voley i będzie komplet
mioodo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 heja, postaram się podjechać obadać co i jak robicie i następnym razem zgram się z wami
voley Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 voley się melduje! Wpadnę, mój też jest już brudny i zaatakowany przez gołębie...
Misiek_ol Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Na to wynika, że spotkamy się w maksymalnym składzie osobowym. Zapowiada się przyjemne mycie.
machar02 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tylko jak się podzielić teraz. Jedno stanowisko musi zostać wolne. Ja ewentualnie mogę przyjechać 0,5h później. Dodatkowo pogoda lubi się zmieniać
voley Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja Panowie niestety odpadam... Mój zapał skończył się wraz z awaryjnym dyżurem i koniecznością zrobienia AZSu wcześniej...
kiaad Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dzięki za spotkanie choć krótkie, next time zapraszam na Sikorskiego ;-)
kiaad Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wracając do mnie zatrzymalem sie k/biedronki na Sikorskiego i dokonczylem dzieła zaxzynajac od poczatku. Z ta roznica ze przed piana dalem jeszcze odsmalacz a po plukaniu na dwa gary. I auto odrzylo. A na koniec hydro wax z kuflanda w zakamarki na szybkie odświeżenie. I cos tam na plastiki i oponki. Tam jest o tyle fajnie ze jest jedna zlewnia bez karczera. Pozdrawiam wszystkich Wesolego jajka i mokrego poniedziałku
voley Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dzisiaj na Agapicie na Zatorzu siedziała na krzesełku Pani, która pilnowała, żebym tylko nie użył wiadra i rękawicy. Po 14 odłożyła szydełka i sweter, schowała krzesełko do budki i poszła do domu. A ja...
kiaad Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dzisiaj na Agapicie na Zatorzu siedziała na krzesełku Pani, która pilnowała, żebym tylko nie użył wiadra i rękawicy. Po 14 odłożyła szydełka i sweter, schowała krzesełko do budki i poszła do domu. A ja... Witam spokojnie polecam inne miejsca bez ciśnieni-owania się ^^ .... 14 to nie jest dobra pora na mycie na dwa wiadra na bez-dotyku wg. mnie nawet jak jest prawie martwy ruch.
machar02 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Chłopaki pytanie z innej beczki. Gdzie w Olsztynie pomalować maskę. Nie szukam tanio tylko dobrze.
Misiek_ol Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja właśnie odebrałem z malowania samochód małżonki - malowałem tylne drzwi w Myszkowskiego na ul. Bydgoskiej (za OSW). Widziałem już nie raz ich prace i zawsze wyglądało to bardzo ładnie. Co do ceny to kwestia rozmowy. Przy okazji, nie myjemy "się" w piątek wieczorkiem ??
machar02 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 ja jadę dziś, jutro się nie wyrobię. Dzięki za adres, zajadę zapytam bo maska na samochodzie wstyd jeździć ze srebrną.
Misiek_ol Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Machar02, o której będzie może i mi się uda dojechać ??
Misiek_ol Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W sobotę nawiedziłem myjnię Agapit i nie udało się wymyć. Pojechałem po godzinie 21:00 spokojnie piana, koła a szef Agapitu cały czas na straży. Przeniosłem się na myjkę na Cichą a tam w spokoju dokończyłem dzieła. Chyba trzeba poszukać innej lokalizacji.
kiaad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 chłopaki ja mówiłem wam wcześniej, że na Sikorskiego k/Biedronki jest najlepiej ;-)
Misiek_ol Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 chłopaki ja mówiłem wam wcześniej, że na Sikorskiego k/Biedronki jest najlepiej ;-) A tam ciecia z gazu siedzącego cały czas nie ma ?? Czy to już inna firma ??
Rekomendowane odpowiedzi