Misiek_ol Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Lokalizacja jedna z w/w wymienionych
kiaad Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Lokalizacja jedna z w/w wymienionych nie ;-) k/Tęczowego Lasu (Polnord) na myjni bkf [ Dodano: 16 Marzec 2014, 09:38 ] pytanko czy ktoś z was tankuje na carrefourze? edit: zmieniliście już opony na letnie czy jeszcze ten weekend na zimowych ?
prusai Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Mialem nie zmieniac jeszcze,ale podbil do mnie chetny na moje zimowki
Misiek_ol Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Miałem plan wymienić właśnie w miniony weekend ale pogoda pokrzyżowała moje plany. Będzie trzeba chyba jeszcze chwilę z tym poczekać. Co do tankowania na Carrefourze to mieszkając kiedyś na Nagórkach miałem krótki epizod z tą stacją, który zakończył się zaprzestaniem tankowania w tym miejscu.
kiaad Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Misiek_ol o tej stacji to daj na PW jak możesz ;-) a mi się udało zmienić i już śmigam na letnich kapciach :] ,a dziś z grubsza przeleciałem zimówki które już zimują w piwnicy przez lato ...jak będzie trochę czasu to zakonserwuje oponki jakimś mazidełkiem i na stojaczek. ale oglądałem nadkola i będzie trzeba przy lepszej pogodzie ogarnąć temat przez zdemontowanie osłonki i wyrzucenie syfu co się zbiera za plastikiem, a profilami...
Misiek_ol Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Jestem po wieczornym myciu swojej toyotki. Na Agapicie jeszcze przed 21 byli pracownicy wiec sobie odpuściłem tą lokalizację. Ale na Poprzecznej przy Statoilu cisza i spokój. Piana a potem na dwa wiaderka + wycierania. Jutro wieczorem chyba czas na żony auto.
prusai Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 W czwartek o 19 na myjni za Endorfina juz kontener byl zamkniety. Dzis za to niezla tam kolejka aut wieczorem. Mysle by zagadac na jednej z myjni (moze myjnia przy Biedronce na Sikorskiego) by odpalili prad na monety na jednym stanowisku. Dam znac na dniach czy ktos byl zainteresowany. Mozna by miec miejscowke na spoty w koncu. Chyba,ze chlopaki z Blinga by ogarneli cos u siebie na piatkowo sobotnie wieczory. Zawsze moznaby potestowac nowosci rynkowe, plus jakies maszyny.
Misiek_ol Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Ja jestem jak najbardziej za jakąś pewną miejscówką gdzie wiem, że nikt mnie nagle nie opieprzy i pogoni. Olsztyn nie jest duży wiec chyba każda lokalizacja będzie pasować.
kiaad Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Ja za to maly veteling mamy auta... + zmiana oponek i cacy czekam na propozycje. bo chcialbym swoje odświeżyć. .. chyba k/biedronki jak zawsze bo przez polnord ta droga jest cala tam zasyfiona i nic z tym nie robia.dziady. Pozdrawiam!
voley Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie, to kiedy na Agapit na Poprzeczną się wybieramy?
Misiek_ol Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Prognoza pogody wygląda w miarę porządnie na koniec bieżącego tygodnia wiec chyba tylko ten termin wchodzi w grę.
machar02 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Ja jestem za, dajcie znać a przybędę.
voley Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Myślę, że czwartek piątek pod wieczór? Zależy od pogody właśnie..
Misiek_ol Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Spotykamy się gdzieś wieczorem na myciu ??
voley Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Panowie, komu pasuje jutro o 18 Agapit? Może być inna godzina Ale się w końcu umówmy, bo z dnia na dzień będziemy tylko pytać komu co pasi
machar02 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 My z Michałem już myliśmy ale muszę poprawić felgi więc może jutro zajadę tylko Bartek trzeba jechać koło 20.00 bo 18 za wcześnie.
voley Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 To będę jutro o 20 na Agapicie, może się zobaczymy
machar02 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 mogę się spóźnić nie wiem ile mi w pracy zejdzie, ale chociaż zobaczę furkę
Misiek_ol Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 My z Michałem już myliśmy Potwierdzam, dwa czyste samochody opuściły myjkę Agapit. Jutro chyba też się wieczorem wybiorę bo muszę jeszcze "odskrobać" żony samochód.
voley Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Misiek_ol, żona ma coś czerwonego? Bo chyba już Was kiedyś razem na Agapicie widziałem..
Misiek_ol Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Ciemno grafitowa A klasa w pierwszym wydaniu.
voley Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Przypominam o Agapicie na Zatorzu dzisiaj około 20:00
kiaad Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Kurde wpadł bym ale mam gości ;-) i obowiązki poniedziałek będę atakował autko wieczorem na bkf albo k/biedronki ....jakby co ;-)
Misiek_ol Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Ja też dzisiaj odpadam, nie dam rady przybyć.
Rekomendowane odpowiedzi