Kozaa Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jest i kochane Corshe C. Meega efekt, pięćdziesiątki niszczą system! Co to delikatności lakieru to fakt. U mnie jeden błędny ruch fibrą i rysa gotowa. Mam nadzieję, że w tym roku też swoją wrzucę na łamy PSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Kiedyś wcześniej mi się przewinął ten projekt, dopiero teraz przejrzałem go do końca i muszę powiedzieć... WOW. Auto pięknie odżyło, a te pięćdziesiątki... Po prostu wspaniałe. Mam Astrę w takim kolorze, jednak lakier w nieco lepszym stanie. Teraz wiem, co mogę z niego wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Fakt, mega dobrze wspominam pracę z tym lakierem. Kieeeedy to było... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi