weglus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 spons, nad połową maski pracowałem około 2minut z małym dociskiem. nie wiem jak długo powinna sie utrzymywać tafla wody na niezabezpieczonym aucie. u mnie po zastosowaniu scruba tafla jest około 5minut
spons Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 weglus, zależnie od warunków atmosferycznych Ogółem, jeżeli po spłukaniu wodą na powierzchni tworzy się tafla, która po chwili nie spływa to znaczy że powierzchnia została oczyszczona. Po jakimś czasie normalnym jest, że woda będzie swobodnie odparowywać i tworzyć się będą placki/brzydkie krople/spoty.
ktm950 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 spons, byłoby super, gdyby ktoś zrobił jakieś porównanie ze zwykłym cleaner'em. Kiedy Scurb będzie dostępny u partnerów?
ktm950 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sprawdzałem u Mariusza i Nowickich i nie mają. W takim razie muszę się do pytać u źródeł
weglus Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 spons, tak więc moge z całą pewnością stwierdzić, że po 2krotnym szorowanku zabezpieczenie zostało usunięte
wirus_kamil Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sprawdzałem u Mariusza i Nowickich i nie mają. W takim razie muszę się do pytać u źródeł Ja mam od Mariusza z SCS
spons Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 weglus, [ Dodano: 24 Kwiecień 2014, 22:02 ] spons, byłoby super, gdyby ktoś zrobił jakieś porównanie ze zwykłym cleaner'em. Kiedy Scurb będzie dostępny u partnerów? Produkt jak najbardziej powinien być dostępny w sklepach partnerskich. Jeżeli nie ma, zapraszamy do nas Co masz namyśli poprzez zwykły i cleaner?
ktm950 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W sensie np. zrobić połowę maski scurbem, a połowę wyglinkować i przelecieć cleanerem typu PB PP2. Głównie zależałoby mi na ocenie trwałości tak położonych wosków letnich (np. Red'a). Jeżeli rzeczywiście czyściłby tak dobrze lakier jak sugerują testy, i wosk utrzymywałby się na lakierze tyle samo co na dobrym cleanerze, to według mnie byłby wręcz przełomowym rozwiązaniem.
spons Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ktm950, Scrub to cleaner w dosłownym tego słowa znaczeniu, nie wypełnia, nie nabłyszcza, nie nadaje śliskości, nie jest podkładem pod cokolwiek... produkt czyści i pozostawia powierzchnię kompletnie jałową. Większość powłok/sealantów powinno się z takim rozwiązaniem lubieć Innymi słowy wszystko co lubi goły, jałowy lakier, powinno dobrze wiązać.
usher Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ktm950 męczyć Partnerów to zaraz będą mieli na stanie Ja mam od Mariusza z SCS
Rekomendowane odpowiedzi