marcinde Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Daytona speed master wheel brush, jest naprawdę niezła. Owszem, kosztuje sporo, ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyMazda Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Daytona speed master wheel brush, jest naprawdę niezła. Owszem, kosztuje sporo, ale warto. Chyba najlepsza Jak nie kupie zadnych kosmetykow w tym miesiacu to biore tez ta szczotke plus jakas do frontow felg ,tylko zastanawiam sie jeszcze jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Bardzo fajnie wyszedł Powiedz mi jak się spisuje ten silnik w golfie? Jeździłem na testac takim z DSG7,ale to nie jest miarodajne.. Jak spalanie na spokojnej trasie takiej 120-130? Ile miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ładny gulf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinde Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Bardzo fajnie wyszedł Powiedz mi jak się spisuje ten silnik w golfie? Jeździłem na testac takim z DSG7,ale to nie jest miarodajne.. Jak spalanie na spokojnej trasie takiej 120-130? Ile miasto? Całkiem żwawy, muszę przyznać. Miasto ok 7, trasa przy prędkościach jak mówisz pewnie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A jakie to tsi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinde Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 1,4/140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_K Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 1,4/140 Nie myślisz żeby go "dłubnąć"? W standardzie zbiera się podobnie (może minimalnie lepiej) do wcześniejszego 1,4/160 km, ale mnie już trochę zaczyna brakować pod stopą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinde Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Co masz na myśli mówiąc "dłubnąć"? Tzn co konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 1,4/140 Nie myślisz żeby go "dłubnąć"? W standardzie zbiera się podobnie (może minimalnie lepiej) do wcześniejszego 1,4/160 km, ale mnie już trochę zaczyna brakować pod stopą... Mam Jettę 1,4 160km z turbiną i kompresorem oraz Golfa 1.4/140 km z turbiną w DSG, nie powiedziałbym, że ten pierwszy zbiera się gorzej, zwłaszcza że w 160km nie ma turbodziury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_K Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Co masz na myśli mówiąc "dłubnąć"? Tzn co konkretnie? Zchipowac. [ Dodano: 9 Luty 2014, 10:34 ] 1,4/140 Nie myślisz żeby go "dłubnąć"? W standardzie zbiera się podobnie (może minimalnie lepiej) do wcześniejszego 1,4/160 km, ale mnie już trochę zaczyna brakować pod stopą... Mam Jettę 1,4 160km z turbiną i kompresorem oraz Golfa 1.4/140 km z turbiną w DSG, nie powiedziałbym, że ten pierwszy zbiera się gorzej, zwłaszcza że w 160km nie ma turbodziury. Zgodze sie co do turbodziury, ale pow 2 tys. Golf jednak troszke zwawszy. Z mojej strony koniec off top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Bardzo ładny czarny golfik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteks Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Skąd ja znam tego GOLFA Autko się super prezentuje. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 super autko, ekstra praca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi