Administrator Evo Opublikowano 9 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Moja waga pokazała 2,2kg dla Lare.
rickson Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Czyli bez talerza będzie to samo, tak?
lu5asz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Oplaca sie? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13433 Powoli wariuje...Graphite,Kestral,Lare,Das i badz tu madry.
Rosemeyer Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Oplaca sie?http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13433 -> Regulamin Działu Giełda, pkt. 13 Sam zdecyduj
zegarek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Oplaca sie? -> Regulamin Działu Giełda, pkt. 13 Sam zdecyduj Mam wrażenie, że pkt. 13 tyczy się działu sprzedam, a nie innych
Rosemeyer Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Oplaca sie? -> Regulamin Działu Giełda, pkt. 13 Sam zdecyduj Mam wrażenie, że pkt. 13 tyczy się działu sprzedam, a nie innych W sensie dosłownym tak, ale oczywistą oczywistością dla mnie jest że jesteśmy wobec siebie fair i ta zasada obowiązuje na całym forum. Inaczej możemy założyć wątek w luźnych pt "Komentarze cen z Giełdy" i tam "wspomagać" sprzedaż oferowanych produktów ;-)
LARE Car Care Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 temat lekko zszedł z maszyn rotacyjnych jak LARE EPL-11 i ich wagi... więc jako ciekawostkę, możemy się pochwalić, że nasza maszyna Dual Action EPL-41, wraz z talerzem waży jedynie +/- 1920g czyt. 1,9kg
czysty Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 lu5asz, wyświetliłeś moje ogłoszenie więc coś napiszę. Powiem tylko, że jestem w posiadaniu 6 szt Epl-11 i z żadną nie miałem problemu. Serwis ? - oby każdy sprzęt miał taką obsługę jak ten , a dlaczego sprzedaję ?, bo nie kręci się ta maszynka od 2 miesięcy, więc szkoda gwarancji. Ale pamiętaj pkt.13 pozdrawiam
lu5asz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 lu5asz, wyświetliłeś moje ogłoszenie więc coś napiszę. Powiem tylko, że jestem w posiadaniu 6 szt Epl-11 i z żadną nie miałem problemu. Serwis ? - oby każdy sprzęt miał taką obsługę jak ten , a dlaczego sprzedaję ?, bo nie kręci się ta maszynka od 2 miesięcy, więc szkoda gwarancji. Ale pamiętaj pkt.13 pozdrawiam Co złego to nie ja .Peace
lu5asz Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Pany ,po lekturze forum zdecydowałem się na maszynę Dual Action .Tylko którą firmę wybrać Krauss ,Das 6 czy Lare 41?
Marek__82 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 A co myślicie o tym: http://allegro.pl/polerka-szlifierka-pr ... 02539.html
kubik Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 lu5asz, Bralbym lare Używałeś wszystkich z tych maszyn?
Qub@ Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 lu5asz, Bralbym lare Popieram, jeśli kogoś ta zabawa wciągła to warto to lare'a dopłacić, bo jak ktoś raz/dwa razy w roku przeleci sobie auto albo ma słomiany zapał i za miesiąc zwyczajnie nie będzie mu sie już chciało polerować to nie ma sensu i pozostaje graphite
szymekk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 kubik, nie, ale wszystko to jeden chińczyk, a lare jest najbardziej ogólno dostępny i najprostszy serwis będzie.
kubik Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 najprostszy serwis będzie Niech i tak będzie,ja się nie znam
kuflik Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 lu5asz, Bralbym lare A ja nie. O ile początkowa cena sprzętu był akceptowalna to za 600 to już wchodzimy w konkretne pieniądze. Dodatkowo doliczyć dobry BP i już jesteśmy koło dewalta/metabo/hitachi/makita. Jeśli ktoś się dopiero rozkręca to brać Graphite lub coś podobnego a resztę kasy przeznaczyć na akcesoria (dobry BP, pady, pasty). Z czasem i tak zapragniemy kupić porządną maszynkę, a lepiej na początek wydać 260pln niż 600. Koniec końców i tak kupimy jakąś firmową maszynę za ponad 900:)
szymekk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 kuflik, tu się zgadzam z toba, bo sam jestem na takim etapie i padło na rupesa. Chciałem podpowiedziec z tych trzech DA. Jezeli wprowadzilem w blad to przepraszam
Administrator AreK Opublikowano 13 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 lu5asz, Bralbym lare A ja nie. O ile początkowa cena sprzętu był akceptowalna to za 600 to już wchodzimy w konkretne pieniądze. Dodatkowo doliczyć dobry BP i już jesteśmy koło dewalta/metabo/hitachi/makita. Jeśli ktoś się dopiero rozkręca to brać Graphite lub coś podobnego a resztę kasy przeznaczyć na akcesoria (dobry BP, pady, pasty). Z czasem i tak zapragniemy kupić porządną maszynkę, a lepiej na początek wydać 260pln niż 600. Koniec końców i tak kupimy jakąś firmową maszynę za ponad 900:) Muszę się z Tobą zgodzić.Moim zdaniem 600 zł to zbyt wygórowana cena. Mam już 3 maszynę i z perspektywy czasu stwierdzam, że trzeba było od razu kupić porządną polerkę. Zaoszczędziłbym w ten sposób sporo kasy.
kubik Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o DA,powiem tak kupiłem używaną Megs'a,zepsuła się rzecz eksploatacyjna(potencjometr się wyrobił),po ok.100h za mojej kadencji
masa140 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam Stoję przed wyborem polerki rotacyjnej, właściwie to byłem już zdecydowany na lare EPL 11 ale znalazłem bliźniaczą maszynę Krauss SuperPolish P7. Rożnica w cenie to tylko 6zł i tu pytanie czy ktoś używał tego Kraussa, jak z serwisem bo Lare to maszyna sprawdzona a nie wiem jak ta druga. Dziękuję za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi