faraon3021 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 manio49, jedni kupuja Silverline i woreczki inni Festoola i Colli. Dobrze ze jest w czym wybierac
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Za wysokie obroty minimalne...
ZANDAR Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ciekawe jak się sprawuje ta maszynka: http://www.allegromat.pl/aukcja128820 , bo wygląda obłędnie jak na polerkę Chociaż w tej cenie lepiej już chyba brać sprawdzoną Makitę
maya Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 lepiej już chyba brać sprawdzoną Makitę albo jeszcze tańsze hitachi sp18va
lu5asz Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Pany,budzet na polerke z akcesoriami to 700zyla.znajde cos lekkiego ,w miare dobrego do włąsnego uzytku.Dodam ,ze nie mialem wczesniej stycznosci z takimi maszynami.
Fancivi Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 http://showcarshine.pl/919-lare-epl-11- ... rotow.html Lare EPL-11 Wielu z niej korzysta, wagowo przyzwoita, jakosciowo wporzadku, za reszte $ kupisz bp mniejszy i pady
Moderator krd Opublikowano 5 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 To juz lepiej Kraussa, to samo co Lare tylko tansze. Wiecej kasy zostanie na reszte
ZANDAR Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Krauss tańsza? Z tego co widzę cena identyczna jak za Lare?
czysty Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Lare EPL-11 podpisuje się pod tym, w firmach gdzie pracują codziennie, po roku użytkowania wciąż działają bez zarzutu. Używana na swoje potrzeby jest praktycznie nie do zdarcia. Mam stały kontakt z serwisem/dystrybutorem w Ząbkowicach, są na prawdę
rickson Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o DA, trzymałem obie i lepsze wrażenie zrobiło na mnie Lare
lu5asz Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Hmm,no wiecie,ja nie mailem z zzadna maszyna doczynienia . A ta? http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=254 Do maszyny bede chcial jeszcze dokupic potrzebne akcesoria,w sumie zeby nie przekroczyc 700zl.
rickson Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 No to chyba wielkiego wyboru nie masz. Dolicz dwa talerze, 6 padów, 3pasty i połowy budżetu nie ma.
lu5asz Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 No to chyba wielkiego wyboru nie masz.Dolicz dwa talerze, 6 padów, 3pasty i połowy budżetu nie ma. Fuck,czyli za niski budżet. To moze inaczej,poki co bede chcial maszyna wypracowac UC i cleaner. Moze lepiej kupic lepsza maszyna,a potem dokupic rzeczy do korekcji lakieru.
Fancivi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Do wiosny masz jeszcze chwile czasu... zalezy tez czy chcesz zrobic korekte raz i miec z glowy czy planujesz czesciej uzywac maszyny to wtedy warto by pomyslec nad lepsza maszyna a pady/pasty dozbierac i miec dobry zestaw juz
rickson Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A bardziej nastawiasz się na rotację czy DA?
lu5asz Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Do wiosny masz jeszcze chwile czasu... zalezy tez czy chcesz zrobic korekte raz i miec z glowy czy planujesz czesciej uzywac maszyny to wtedy warto by pomyslec nad lepsza maszyna a pady/pasty dozbierac i miec dobry zestaw juz To bedzie maszyna do domowego uzytku,2 samochody raptem ,wiec nie musi byc jakas mega wytrzymała
Rosemeyer Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Krauss tańsza? Z tego co widzę cena identyczna jak za Lare? Regularnie cena jest taka sama. Dzis w all4auto jest promo na L i Lare jest -12%, wychodzi coś ok. 520pln
szymekk Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 a powiedzcie co do maszyn, kestler czy lare- chodzi konkretnie o DA, myslalem o lare epl-31 lub epl-41? [ Dodano: 7 Luty 2013, 21:50 ] A co powiecie o rupes lh16 en, bez podawania innych modeli, ma ktos wyrobiona opinie o tej maszynie?
knefelson Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 czesc. koledzy powiedzcie mi cos polerce Silverline. dostałem dzis takowa tylko mam z nie problem, generalnie pierwsze 2 biegi mi nie dzialaja, tz. ich regulacja. Jak startuje z 1 to maszyna tylko buczy, ale sie nie kreci, jak przekrece na 2 ro powoli sie rozkreca, a od 2-3 jest bardzo czula regulacja i rozkreca sie coraz szybciej. Z powrotem to samo na 6 biegu zasuwa i do 4 biegu schodzi liniowo, ale od 3 biegu generalnie staje- czy to jest normalne? A drugie pytanie to takie czy ja musze caly czas prawa reka miec wcisnieta obydwa przyciski na raczce? bo jak puszcze ten maly okragly to maszynka staje. dzieki z gory za odpowiedz.
felek77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, mam prośbę do kolegów którzy posiadają polerki Lare/Krauss oraz silverline silverstorm (rotacyjne) o dokładne zważenie ponieważ producent podaje, że w przypadku Lare/krauss to tylko 2 kg. Jestem ciekawy czy to prawda. Dzięki i pozdrawiam
maya Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Tak prawda, są bardzo lekkie jeśli chodzi o lare i shine mate ep800
felek77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki, ale prosiłbym o dokładne wagi ponieważ chciałbym kupić którąś z wymienionych przeze mnie a waga ma dla mnie duże znaczenie
coobah Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki, ale prosiłbym o dokładne wagi ponieważ chciałbym kupić którąś z wymienionych przeze mnie a waga ma dla mnie duże znaczenie Waga Graphite:
czysty Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 felek77, jak nikt nie zrobi tego pierwszy, to jutro postaram się ją zważyć. lare epl 11
Rekomendowane odpowiedzi