Paffcio_6n Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 http://www.amazon.co.uk/S...88901183&sr=8-1Tutaj darmowa wysylka do pl:) nigdy nie zamawialem bezposrednio z ang. sklepu, czy przy wysylce darmowej przy odbiorze u nas place funtami czy naszymi pieknymi zlotowkami ?
Paffcio_6n Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 kuflik, no to mnie nie pocieszyłeś sprawdzony jest ten sklep, zamawial ktos ?
kuflik Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 sprawdzony jest ten sklep AMAZON! Nigdy o tym nie słyszałeś?!
Paffcio_6n Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 sprawdzony jest ten sklep AMAZON! Nigdy o tym nie słyszałeś?! jesli chodzi o CD to na razie jestem na etapie dobierania systemu korekty, jestem zdecydowany na 3M, a pozatym tak jak mowie jestem laikiem jesli chodzi o autokosmetyke i miedzy innymi dlatego sie na tym forum zarejestrowałem...
turzol Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Moze kogoś zainteresuje , filmik z pracy Silverline Blue http://vimeo.com/10482215
Mazder Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Amazon to jeden z największych (o ile nie największy) sklepów internetowych ze wszystkim. Ich brytyjski oddział oferuje ostatnio darmową wysyłkę (nawet do PL) przy odpowiednio wysokiej kwocie zamówienia, więc taki Silverline wychodzi idealnie. Amazon jest sprawdzony i godny polecenia. Paczki idą przez Niemcy DHL-em, więc nie ma obaw.
proximo Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 kuflik, no to mnie nie pocieszyłeś sprawdzony jest ten sklep, zamawial ktos ? w tym temacie pisalismy ze jest wszystko ok. (sam kupowalem) http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=30
blaszczu Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Cześć! Panowie szukam jak najtańszej polerki do nauki. Co polecacie? Jeśli chodzi o budżet to jak najmniejszy bo najpierw muszę zobaczyć jak mi to idzie ew. później kupować coś solidniejszego. Trafi się coś do 200 zł?
Mazder Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Silverline z Amazon.co.uk, jeśli dalej obowiązuje tania (albo darmowa) przesyłka do Polski. Jeśli nie, to na krajowym bazarze można kupić Eurotec.
blaszczu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A co powiecie o PowerUp? Mam na myśli coś takiego:
Marco Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 blaszczu, jest na jej temat sporo informacji na forum,również w tym temacie. Cienizna.
blaszczu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 blaszczu, jest na jej temat sporo informacji na forum,również w tym temacie. Cienizna. A co możesz polecić do 200 zł?
Marco Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A co możesz polecić do 200 zł?Najtańszą.Wszystko jedno jaka ,to wszystko te same badziewki...
pskosz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Najtańszą.Wszystko jedno jaka ,to wszystko te same badziewki. jeszcze zależy do czego Ci będzie służyła. Jeśli bęziesz okazjonalnie polerował to możesz tą wziąść
sq8shq Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jeśli bęziesz okazjonalnie polerował to możesz tą wziąść nie zgadzam sie, czy to okazjonalnie czy profesjonalnie, polerka bez stabilizacji obrotow (utrzymywania stalej predkosci obrotowej) to strasznie niewygodne urzadzenie, nie da sie praktycznie kontrolowac korekty sila nacisku bo jak przycisniesz to spowalnia, jak starasz sie to robic na malych rpm i przycisniesz mocniej to staje w miejscu - wiem bo posiadam i szlak mnie trafia jak cos nia robie... odposc sobie takie wynalazki i kup najtansza ale ze stabilizacja obrotow
ziper Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silv ... 886&sr=8-2 Chinszczyzna, ale stabilizacja obrotow jest i po dzisiejszym kursie wychodzi ~188 zł z darmowa dostawa do pl (DHL). Kilka stron wczesniej polecana jako budzetowa polerka. pzdr. Ziper
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://allegro.pl/profesjonalna-polerka ... 76026.html Znalazłem na allegro, ktoś sprzedaje polerki Silverline. To jest to samo co oferuja na Amazone??
ziper Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 http://allegro.pl/profesjonalna-polerka-samochodowa-super-cena-i1349076026.html Znalazłem na allegro, ktoś sprzedaje polerki Silverline. To jest to samo co oferuja na Amazone?? Firma ta sama ale model inny niz ten, ktory podlinkowalem. Roznica jest napewno w zakresie obrotow (na korzysc tej z allegro). Wiecej nie wiem. Swoja droga sprzedajacy pisze, ze urządzenia występują w różnych kolorach obudowy. Ze zdjec na stronie producenta wychodzi, ze silverstorm (obr 900-3000) jest zielony, a model drugi (obr. 600-3000) niebieski. Mozliwe wiec, ze na aukcji tak naprawde wystawione sa oba modele.
Lucas_UK Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Swoja droga sprzedajacy pisze, ze urządzenia występują w różnych kolorach obudowy. Ze zdjec na stronie producenta wychodzi, ze silverstorm (obr 900-3000) jest zielony, a model drugi (obr. 600-3000) niebieski. Mozliwe wiec, ze na aukcji tak naprawde wystawione sa oba modele. Było o tym mówione kilkanaście stron wcześniej, Niebieska z obr. 600-3000 to starszy model, Zielona z obr 900-3000 to nowszy model, trochę to zagmatwali bo wychodzi na to ,że lepszy jest starszy model czyli niebieski. P.S Swoją drogą przebrnąłem właśnie przez prawie 50 stron tematu, i wyciągnąłem wnioski co do polerek łatwo nie było bo jakieś 2-3h siedziałem przy tym temacie ale wiem jedno - że wiem więcej
aro_77 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 To sa tez rozne serie bo jasnoniebieskie to narzedzia serii DIY, ciemnoniebieskie Silverstorm, a zielone to Pro Power.
yukon Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 panowie pracowałem kilka razy na pożyczonym das-6 i teraz stoję przed wyborem swojej polerki. średnio raz na miesiąc trafi się autko do roboty. zastanawiam się nad SIM180, tyle że podobno przy nacisku spadają obroty może podpowiecie co wybrać między das a sim
Administrator Evo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Pomiając fakt że to dwie różne technologie maszyn, to wolałbym rotacje ze słabą stabilizacją niż maszyne DA.
yukon Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 w takim razie wypróbuję sima, może i lepiej nawet jest tańsza
senz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 zastanawiam się nad SIM180, tyle że podobno przy nacisku spadają obroty Na DW piszą, że tak się dzieje ale z polerkami Silverline
Rekomendowane odpowiedzi