MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Czekam na update w takim razie
SJake Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie chce nic mówić, ale z doświadczenia wiem, że chyba nie obejdzie się bez rozbierania tych lamp aby uzyskać "dobre" efekty.
dzinkins Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie chce nic mówić, ale z doświadczenia wiem, że chyba nie obejdzie się bez rozbierania tych lamp aby uzyskać "dobre" efekty. Od środka już były robione a na zewnątrz potrzebowały poprawki a efekt dla mnie zadowalający
Swoop Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Od środka już były robione a na zewnątrz potrzebowały poprawki a efekt dla mnie zadowalający się sprawdzi za 2 tygodnie, no chyba, że będzie coś większego
dzinkins Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Od środka już były robione a na zewnątrz potrzebowały poprawki a efekt dla mnie zadowalający się sprawdzi za 2 tygodnie, no chyba, że będzie coś większego raczej
embargo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Możesz napisać coś więcej jak się sprawdza Mirka przy lampach ? wersja 150mm czy 77mm ? jak dostępność papierów o niskiej gradacji, jakie odczucia z pracy?
Novus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Możesz napisać coś więcej jak się sprawdza Mirka przy lampach ? wersja 150mm czy 77mm ? jak dostępność papierów o niskiej gradacji, jakie odczucia z pracy? +1 i czy używałeś przy lampach z różnymi przetłoczeniami, kantami?
coobah Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Novus, embargo, MIRKA Ceros 2,5 mm - Elektryczna szlifierka Orbitalna 77 mm
Novus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Novus, embargo, MIRKA Ceros 2,5 mm - Elektryczna szlifierka Orbitalna 77 mm Co to wnosi?
Piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Novus, Odpowiedz na pytanie czy jest to wersja 77 mm czy 150 mm
Novus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja to rozumiem, ale adresowana do mnie, a nie pytałem
dzinkins Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Możesz napisać coś więcej jak się sprawdza Mirka przy lampach ? wersja 150mm czy 77mm ? jak dostępność papierów o niskiej gradacji, jakie odczucia z pracy? Do lamp mała robi robotę dużą już nie jest tak wygodnie Ale praca małą Mirką szybko, sprawnie i nie porównywalnie do ręcznej roboty : szybkość, jakość, wygoda itp
coobah Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Novus, zasugerowałem się wpisanym przez Ciebie "+1" pod pytaniem kolegi @embargo
Novus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Możesz napisać coś więcej jak się sprawdza Mirka przy lampach ? wersja 150mm czy 77mm ? jak dostępność papierów o niskiej gradacji, jakie odczucia z pracy? Do lamp mała robi robotę dużą już nie jest tak wygodnie Ale praca małą Mirką szybko, sprawnie i nie porównywalnie do ręcznej roboty : szybkość, jakość, wygoda itp A jeżeli mogę Cię pomęczyć Bo nigdy nie leciałem lamp mirką. Jakie zostawia wykończenie? Bardzo zaorane są lampy? Widzę, że jest dość duży przeskok gradacji 1000-2000-3000-4000 Jest to wystarczające żeby później wyciągnąć to pastą polerską? Ręcznie taki przeskok gradacji jest praktycznie niemożliwy albo strasznie długotrwały żeby wyciągnąć rysy po poprzednikach.
SzaKal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Novus, Zabierz pod uwagę że na oscylacji wszystkie gradacje ładnie matują powierzchnie a nie rysują
dzinkins Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jakie zostawia wykończenie? Bardzo zaorane są lampy? Bardzo ładne - im dłużej wypracujesz papier tym efekt końcowy będzie łatwiejszy do uzyskania Poniżej masz foty z kolejnych etapów
embargo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak z dostępnością krążków ściernych pod 77mm ?
dzinkins Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak z dostępnością krążków ściernych pod 77mm ? Maszyna nie moja, ja mam 150mm ale z tego co rozmawiałem z Tomkiem to no problem
Novus Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki dzinkins. Naprawdę świetnie wyszło. Trzeba się zaopatrzyć w machine
kubaPb Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 dzinkins możesz powiedzieć czym wyczyściłeś tapicerke drzwi i wykładziny ? Jaka chemie użyłes i czy ją zabezpieczyłes i co byś polecił po wyczyszczeniu.I czy jechałes tam recznie czy maszyna ? Dzieki z góry
Chabsu Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 polej wodą z solą, odczekaj dwa dni w wilgotnych warunkach i tez będziesz takie miał ;p
dzinkins Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 dzinkins możesz powiedzieć czym wyczyściłeś tapicerke drzwi i wykładziny ? Jaka chemie użyłes i czy ją zabezpieczyłes i co byś polecił po wyczyszczeniu.I czy jechałes tam recznie czy maszyna ? Dzieki z góry Prewash - ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner i Nielsen Nap Extra Pranie - odkurzacz karcher puzzi 8/1 i RM760 Zabezpieczenie - 303 Fabric Guard
Rekomendowane odpowiedzi