spons Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Ze względu na brak rozpuszczalników w formule produkt wymaga ingerencji ręcznej do usuwania nalotów. Yasiek, Probowałeś lekko zetrzeć smołę szmatką?
Yasiek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 spons, próbowałem i miałem wrażenie, że smoła schodzi, ale to było takie bardziej jej rozmazywanie. Co mogło spowodować takie dziwne plamy u mnie?
spons Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Yasiek, ostatnia fotka to już po przetarciu szmatką? Co mogło spowodować takie dziwne plamy u mnie? Jeżeli masz na myśli te białe zacieki, to normalna reakcja środka na kontakt z wodą. Klej z odważników również nie ruszony?
Yasiek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 spons, klej z odważników dawał się łatwiej zdrapać. Robił się taki hmm jakby to określić gumowaty? A ostatnia fotka jest po samym opłukaniu. Po przetarciu szmatką felga zrobiła się brązowata i wymagała jeszcze raz umycia a tego nie zdążyłem zrobić, więc zdjęcie felgi do połowy brązowej nie wrzucałem.
spons Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Ok, rozumiem o co chodzi. Płyn reaguje z zabrudzeniami nie rozpuszaczalnymi w wodzie i również się z nią nie łączy. Mazanie się smoły jest spowodowane faktem kontaktu z wodą przed starciem zabrudzenia, stąd efekt. Jeżeli zostało Ci jeszcze trochę środka, możesz spróbować raz jeszcze. Zachowanie kleju jak najbardziej poprawne, bez kontaktu z wodą będzie skuteczniejszy. Zdecydowaliśmy się na taką wersję środka ze względu na maksymalne bezpieczeństwo pracy. Jak pokazują Wasze testy i uwagi, jednak oczekiwania są inne Będziemy działać w temacie, postaramy się w najbliższym czasie zmodyfikować formułę produktu Oczywiście będziecie mieli okazję go przetestować jako pierwsi
Yasiek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 spons, może faktycznie błąd jest po mojej stronie, bo nie dopytałem dokładnie jak powinien być aplikowany oraz jak powinien się zachowywać i wyszedłem z założenia, że działa tak jak wszystkie podobne produkty. Niestety z próbki nic mi nie zostało - chciałem baaardzo użyć go na wszystkich felgach z kompletu a potem już psikałem do skutku
spons Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Yasiek, skupiliśmy sie na debatowaniu o Scrubie i wychodzi na to, że nie dostarczyłem Ci instrukcji - my bad Nic straconego, oczekiwania znamy, będziemy działać dalej
kamil_rosen Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 spons możecie wrzucić sami parę zdjęć z prawidłowej aplikacji i jak wy widzicie aplikację prawidłową tego produktu, albo może ktoś ma zdjęcia z działania produktu na którym on działa? Bo rozumie, że na obecną chwilę produkt żeby działał musi być zastosowane ręczne działanie, bo bezdotykowo nie ma szans żeby zadziałał? Może faktycznie lepiej zrobić coś co działa bezdotykowo, albo zrobić dwa odrębne produkty
sobka01 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 kamil_rosen, dotykowo (pędzelek, fibra) robiłem - szału niestety nie było... Zobacz sam na pierwszej stronie. Może chemia jest po prostu za delikatna (kosztem efektywności)?
spons Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 kamil_rosen, Jasne, że możemy, jak tylko znajdę jakąś zasmoloną felgę wrzucę relacje.
Rekomendowane odpowiedzi