SzaKal Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Sucre, Maschinen politur, co tu dużo pisać, pasta finiszowa o bardzo rzadkiej konsystencji, bardzo wydajna, łatwo się ściera, fajnie wykańcza powierzchnie, ale ta akurat ma wypełniacze, jest teraz również pasta sonaxa finiszowa która podobno nic nie wypełnia ... trzeba będzie spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypb Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Good job! Małe pytanko: próbowałeś robić wykończenie jakimś DA? Czy wszystko rotacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 malypb, Niestety nie mam DA, wszystko na rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 malypb, Niestety nie mam DA, wszystko na rotacji. Podziwiam Ja schowałem rotację do pudełka i do Accorda używam już tylko DA. Rotacja zostawiała mi koszmarne hologramy, których nie potrafiłem wyprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi