YoungDetailer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam serdecznie! Zamieszczam zdjęcia z przygotowania do sprzedaży Peugeota 206 - niestety sa rozbite w dwóch postach...(auto po dachowaniu, we wnętrzu przede wszystkim błoto, trawa, pozostalości po mechanikach itp.) Do mycia odkurzania i prania używałem urządzeń firmy Karcher, chemia do prania firmy Tersus i tu podziękowania dla Kanara za polecenie firmy no i własną instrukcje prania tapicerki resztę prac kosmetycznych wykonałem produktami z profesjonalnej linii Megsa. Auto przed praniem zostało wyozonowane co pozwoliło usunąć nieprzyjemne zapachy wilgoci i stęchlizny. Cały proces trwał ok 10 godz we dwie osoby, efekty oceńcie sami. Z góry przepraszam za kiepska jakość niektórych zdjęć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SM Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Rewelacja! I ten delikatny połysk, mi się bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak można dopuścić do takiego syfu w środku - to normalnie wygląda jakby ktoś specjalnie ubrudził tak środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Łukasz, to auto po dachowaniu jest, czyli po wypadku. A nie wiadomo gdzie wylądowało po dachu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Łukasz, to auto po dachowaniu jest, czyli po wypadku. A nie wiadomo gdzie wylądowało po dachu... Czytałem, tylko nie spodziewałem się, że po dachowaniu to auto wylądowało w jakiejś sadzawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wiesz jak to jest z dachem, nigdy nie wiesz, gdzie wylądujesz, a kierowalność wtedy autem jest kiepska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nawet szybko sie wyrobiliscie, ladnie wyszlo, ale pokaz fotele schowek obity materialem.. gratulacje dla konstruktorow, pewnie wyczyszczeni tej klapki, zajelo z pol godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 To jak, dajemy od razu info na bezwypadkowe.net? ;p bo nie wierzę, że w takim stanie będzie sprzedane jako powypadkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 kuflik, funkel nówka nieśmigana. Przecież widać, że tym dziadek do kościoła i na ZBOWIT jeżdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja bym juz do tego nie wsiadał po tym aua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Właśnie rolowanie jest zupełnie innym rodzajem wypadku niż boczne, czołówka, czy w zadek. Czasem podczas rolki nie są naruszone strefy zgniotu, tylko jest generalnie powgniatana blacha. Pytanie tylko dlaczego wydachował i co z zawieszeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a co to wspolnego z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 to było dla cyprianmeistera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sorry za off top. Co to za namiocik w którym autko robiłeś? Przybliżysz temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungDetailer Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 cyprianmeister to jest namiot pod którym przygotowuje (myje) zimą samochody do dalszej obróbki czyli polerowania i czyszczenie środka. Latem również pod nim pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kupujący wie, ze auto po dachu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungDetailer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wiem i nie interesuje mnie to, ja tylko przygotowywalem to auto do sprzedazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wiem i nie interesuje mnie to, ja tylko przygotowywalem to auto do sprzedazy spoko okolice, Ostrowa, Kalisza i Krotoszyna od zawsze uważane są za zagłębie złomu i handlarzy kombinatorów coś w tym jest :) oczywiście bez urazy ty tylko przygotowujesz te auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungDetailer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 spoko okolice, Ostrowa, Kalisza i Krotoszyna od zawsze uważane są za zagłębie złomu i handlarzy kombinatorów coś w tym jest :) oczywiście bez urazy ty tylko przygotowujesz te auta Masz racje ze mamy tu zaglebie, wyobraz sobie, ze liczac wszystkie auta razem do kupy tzn zarejestrowane, w komisach itd to w 2007 roku przypadaly tu 4 samochody na mieszkanca!! Co do tej konkretnej 206 to przykre jest to ze takie auto trafi do klienta... [ Dodano: 3 Styczeń 2010, 12:25 ] Wstawiam reszte zdjec, przepraszam ze sa rozbite na dwa posty, przy nastepnym aucie beda juz w calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chisel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Efekt spektaklarny Kupując w PL auto zawsze trzeba mieć na uwadze taki proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 YoungDetailer, czym prałeś fotele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungDetailer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 czym prałeś fotele ?? Chemia Tersus i Puzzi 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak mozna tak zapuscic wnetrze?? Chyba swinie wozil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Przeczytaj pierwszy post, tam jest wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dżizas...jaki gnój... YoungDetailer, sporo musiałeś się napracować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi