Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam posiadam do prania środek nielesen extra nap lecz wydaje mi się że jest trochę słaby do ciezzych plam prośił bym o polecenie czgoś innego do prania suchą pianą i również prosił bym o jakiś dobry odplamiacz do usówania smarów, olejów i gumy do żucia z tapicerki z góry dziękuję za info.

Posted
szampon od Taskiego

Chodzi Ci o Tapi Shampoo C2c?

Używałeś tego, daje to radę?

Że tak spytam, czyścicie tapicerki samochodowe suchą pianą ?

Taski Tapi Shampoo jest świetny, z wytwornicą piany Taski i szorowarką pozwala bardzo skuteczenie i wydajnie prać duże powierzchnie. Nic lepszego do szamponowania nie znam. Tani nie jest, ale warto.

Odplamiacze wypadałoby mieć do różnych rodzajów zabrudzeń, ale w tandemie z Tapi Shampoo świetny jest Taski Tapi Spotex 2.

Posted

Według opisu Taski Tapi można stosować nie tylko jako suchą pianę.

Zastanawiam się jak będzie sobie radzić pracując z odkurzaczem parowym.

Miałeś do czynienia z tym środkiem bez używania wytwornicy piany i szorowarki Taskiego?

Posted

Według opisu Taski Tapi można stosować nie tylko jako suchą pianę.

Zastanawiam się jak będzie sobie radzić pracując z odkurzaczem parowym.

Miałeś do czynienia z tym środkiem bez używania wytwornicy piany i szorowarki Taskiego?

Nie, nigdy mi nie przyszło do głowy tego używać inaczej niż z wytwornicą suchej piany.

Odkurzacz parowy to nie moja bajka, więc nie pomogę.

Posted

dziękuję za odpowiedzi a jeszcze mam pytanko do ciebie sigmo gdzie mogę dostać ten best of the best jest P.O.G. chemspec bo nigdzie w necie nie mogę tego znaleść z góry dziękuję za pomoc :)

Posted

Podłączę się pod temat, szukam dobrego środka do prania tapicerek z odkurzaczem pianowym Santoemma sw15 Hot... Ori środek jest bardzo drogi, dzwoniłem dziś do chemspeca i powiedzieli że formula 161 się nie na da... Co polecacie do prania tapicerek suchą pianą?

Posted

Mam od piątku Formule 161 i powiem, że efekty są zadowalające. Super sprawdza się z pianownicą. Z pre-sprayem ENZ-ALL efekty będą wyśmienite.

• 2 years later...
Posted

ja do tej pory używałem Premo Profi Foam i b10 od car valet i byłem zadowolony, ale na pewno sprawdzę to co polecacie

• 2 years later...
Posted

Chciałbym trochę odświeżyć temat. Sam jestem posiadaczem sw15 hot foam i niestety nie jestem zadowolony z jego efektów. Zamierzam kupić formula 161 i enz-all. Jeżeli to się nie sprawdzi to chce kupić zestaw do typowej ekstrakcji i tak z niego korzystać. Może, że macie jakieś lepsze rady co do tego sprzętu (po za sprzedażą :P). Największy problem mam przy głębokich zabrudzeniach i wręcz idzie się zajechać by to wyprać (A czasami w ogóle się nie uda).