tauros0805 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam posiadam do prania środek nielesen extra nap lecz wydaje mi się że jest trochę słaby do ciezzych plam prośił bym o polecenie czgoś innego do prania suchą pianą i również prosił bym o jakiś dobry odplamiacz do usówania smarów, olejów i gumy do żucia z tapicerki z góry dziękuję za info.
Pit_Krk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 szampon od Taskiego Chodzi Ci o Tapi Shampoo C2c? Używałeś tego, daje to radę?
DS_Tomek Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 szampon od Taskiego Chodzi Ci o Tapi Shampoo C2c? Używałeś tego, daje to radę? Że tak spytam, czyścicie tapicerki samochodowe suchą pianą ? Taski Tapi Shampoo jest świetny, z wytwornicą piany Taski i szorowarką pozwala bardzo skuteczenie i wydajnie prać duże powierzchnie. Nic lepszego do szamponowania nie znam. Tani nie jest, ale warto. Odplamiacze wypadałoby mieć do różnych rodzajów zabrudzeń, ale w tandemie z Tapi Shampoo świetny jest Taski Tapi Spotex 2.
Pit_Krk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Że tak spytam, czyścicie tapicerki samochodowe suchą pianą ? Według opisu Taski Tapi można stosować nie tylko jako suchą pianę. Zastanawiam się jak będzie sobie radzić pracując z odkurzaczem parowym. Miałeś do czynienia z tym środkiem bez używania wytwornicy piany i szorowarki Taskiego?
DS_Tomek Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Że tak spytam, czyścicie tapicerki samochodowe suchą pianą ? Według opisu Taski Tapi można stosować nie tylko jako suchą pianę. Zastanawiam się jak będzie sobie radzić pracując z odkurzaczem parowym. Miałeś do czynienia z tym środkiem bez używania wytwornicy piany i szorowarki Taskiego? Nie, nigdy mi nie przyszło do głowy tego używać inaczej niż z wytwornicą suchej piany. Odkurzacz parowy to nie moja bajka, więc nie pomogę.
reserved Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 A co sadzicie o srodku stanoemmy t-foam?
tauros0805 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 dziękuję za odpowiedzi a jeszcze mam pytanko do ciebie sigmo gdzie mogę dostać ten best of the best jest P.O.G. chemspec bo nigdzie w necie nie mogę tego znaleść z góry dziękuję za pomoc
Pit_Krk Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 gdzie mogę dostać ten best of the best jest P.O.G. chemspec bo nigdzie w necie nie mogę tego znaleść Np. tu: http://www.chemspec-polska.pl/148,chemspec-paint-oil-and-grease-remover-p-o-g-.html Jak również na znanym portalu aukcyjnym
reserved Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Podłączę się pod temat, szukam dobrego środka do prania tapicerek z odkurzaczem pianowym Santoemma sw15 Hot... Ori środek jest bardzo drogi, dzwoniłem dziś do chemspeca i powiedzieli że formula 161 się nie na da... Co polecacie do prania tapicerek suchą pianą?
reserved Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Mam od piątku Formule 161 i powiem, że efekty są zadowalające. Super sprawdza się z pianownicą. Z pre-sprayem ENZ-ALL efekty będą wyśmienite.
tomjun Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja do tej pory używałem Premo Profi Foam i b10 od car valet i byłem zadowolony, ale na pewno sprawdzę to co polecacie
Pyzaty Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 Chciałbym trochę odświeżyć temat. Sam jestem posiadaczem sw15 hot foam i niestety nie jestem zadowolony z jego efektów. Zamierzam kupić formula 161 i enz-all. Jeżeli to się nie sprawdzi to chce kupić zestaw do typowej ekstrakcji i tak z niego korzystać. Może, że macie jakieś lepsze rady co do tego sprzętu (po za sprzedażą :P). Największy problem mam przy głębokich zabrudzeniach i wręcz idzie się zajechać by to wyprać (A czasami w ogóle się nie uda).
Rekomendowane odpowiedzi