Pajko Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Mi kiedy pasta się roluje to zaczynam bardziej kontrolować temperaturę pada + zwilżam lekko pad jakimś QD W prawdzie nie miałem nigdy takiej sytuacji ale napewno zapamiętam na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No jak jest pad zabrudzony/zapchany i wyzsza temp to też się roluje, ale są lakiery, że używasz świeżego pada a nie da sie rotacja polerować bo pasta się non stop roluje i bardzo ciężko dociera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Posiadasz jeszcze zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wali11 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Też robiłem ostatnio takie audi. Na szczęście bez korekty, poszedł tylko BlackHole i FussoCoat. Świetna relacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi