dekanian Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Witam ! Przyjechał do mnie kuzyn który źle nałożył CarPro powłokę kwarcową - prawdopodobnie dał po 2 warstwy lub za długo czekał do polerowania, mniejsza o to. Auto ma mazy wygląda tragicznie (na dodatek czarne). Pierwsze co mi przyszło do głowy to polerka. Wziołem to co miałem czyli pomarańczowy pad flexipads i manzerne3000 - zero jakiejkolwiek poprawy... Co robić macie jakiś środek do usunięcia tego, przyznam ze trzyma jak diabli chyba kupię sobie do mojego auta. pozdrawiam,
SJake Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 dekanian, CQ UK , finest czy zwykły? Ile to już siedzi? Ja niedocierki (po 24h) usunąłem Esclate Lotion na Tricolorze - ręcznie. Jak masz całe elementy - to musisz to spolerować czymś mocniejszym
knefelson Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 wlasnie tego sie obawiam w tych powlokach, niby wszystki piknie jak sie to zaaplikuje, ale jak to dziadostwo sie pozniej usuwa w razie wpadki? tym bardziej, ze kosztuje krocie
dekanian Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Na dzien dzisiejszy bedzie 3 tygodnie ... mocniejszym tzn. czym? menzerna500 starczy ? Tak jak mówię na menzernie3000 zero jakiegokolwiek efektu. aaa i Megs UC na trikolorze też NIC
SJake Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 dekanian, Hmm... Jeśli nie idzie to chyba pozostaje CUT. Chyba, że to nie Cquartz a pasta z Cquartzem. Apropo... Kiedyś zostawiem na kawałku elementu testowego odrobinę wpolerowanej pasty. Po 4 tygodniach można było ją usunać.... papierem ściernym
dekanian Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 normalny Cquartz tylko UK jest na tym aucie.
g.pajak Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 menzerna500 starczy ? Starczy na pewno na twardym padzie 3000 jest finishowa, także tylko liznąłeś.
proximo Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 sprawdz glinką, u mnie półrocznego Uk-a usunęła
Moderator krd Opublikowano 26 Października 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Dobrze polozonego cquartza w slusznej ilosci wartw nie chcial ruszac nawet cutting, dopiero pod papierem 3000 sie poddal.
dekanian Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 nie no papier odpada jeszcze się boje na takie posunięcie. jak glinka nie pomoże i menzerna500 to do jakiegos warsztatu na polerke. Eh tyle kasy wtopione...
Rekomendowane odpowiedzi