mohseth Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Przyjacielu mam 17' AC Schinitzer Type II razem z oponami Fulda Carat Excelero. Reflektujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 jestem w 100% zadowolony z tego co udało się nam osiągnąć I to jest najważniejsze Mój post,owszem miał w sobie ironię, podkreślając co podkreśliłem,chodziło mi o to,żeby nie wprowadzać w obieg pewnej błędnej informacji,bo potem utrze się opinia,korekta na bmw w metaliku,to 6h na 3kroki i masz 95% Oczywiście no offence Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypb Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Praca . Świetne BMW. Jedno z ostatnich, które naprawde mi sie podoba (jeszcze nowa 4 jest git). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light03 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 bardzo dobra robota i super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefa-AK Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 prymus_528, Pozdrawiamy z ul. R... biegamy tam czasem w kierunku lasu - pomacham przy następnej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak tam powłoka po 3 tygodniach od aplikacji? Jaka ocena powłoki na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prymus_528 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam Powłoka na razie bez zastrzeżeń, ładnie kropelkuje pomimo tego, że auto jest brudne. Przez ostatni miesiąc samochód był umyty 1 raz i to ponad 2 tygodnie temu. Mam nadzieję, że w tygodniu znajdę chwilę czasu żeby je porządnie umyć, a potem nagrać film jak się powłoka zachowuje. Pozdrawiam. Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prymus_528 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam. Dzień przed wigilią było trochę czasu na porządne umycie auta. Wstawiam fotkę wykonaną na szybko telefonem. Powłoka nadal kropelkuje, zachowuje się bardzo dobrze. Auto od nałożenia było myte 4 razy, za każdym razem Meg's Ultimate Wash&Wax i wycierane do sucha, nic więcej. Żadnych wosków ani politur. Lakier wygląda bardzo dobrze i łatwo się go myje (jest efekt śliskiego, gładkiego lakieru). Jedyne co zauważyłem to nie ma już tego efektu "odpychania" wody więc już tak fajnie i szybko jak na pierwszych filmikach woda z lakieru nie spływa. Wtedy robiły się widoczne strumienie wody, teraz spływa powoli całą powierzchnią elementu. Pozdrawiam. Jakub P.S. Dziękuję za polecenie NW na szyby. Zakupiłem Rain-X - od zewnątrz robię Rain Repellent, od wewnątrz po umyciu Anti-Fog tej samej firmy. Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland_80 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ładna furka ładny blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jak tam sprawuje się powłoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dobra robota kolego prymus Zgadzam się ze stwierdzeniem że niewielu posiadaczy BMW o nie dba, nieważne ile jest forum dla BMW i ich użytkowników. Dla większości liczy się gleba i felga. Też przejechałem sezon na 17 - stkach i też się zastanawiam czy nie wrócić na 15 z balonami Co prawda kryzysu nie ma ale jednak chce się komfortu w starym samochodzie, nie wiem skąd pomysł aby w tym segmencie mieć sportowe zawieszenie?? Robota bardzo mi się podobała, jednak korekta rzeczywiście jakaś szybka... Mi zeszło ponad 40 godzin... I pytania na koniec: nie gryzą Ci się poliftowe lampy z przedliftowym zderzakiem?? Czy ceny zderzaków przerażają? Czemu powłoka a nie wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi