ble Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, moja 3 w sumie korekta lakieru. Auto to Vectra C GTS 2003r, stan lakieru średni moim zdaniem, w najgorszym stanie była maska i tylna klapa. Do tego nad maską spędziłem wiele godzin... Nie jest na niej oryginalny lakier (była wcześniej malowana) i za cholerę nie mogłem wyprowadzić lakieru do idealnego stanu, ciągle hologramy, hologramy... fotek z mycia za dużo nie ma - jest jedna Całość zajęła mi jakieś 18h Na środku maski jest duży wżer, niedługo będą ją malował. Użyłem: Meguiars Gold Class Car Wash Shampoo MPC 1:4 2 wiadra z obi Monster Shine Wiggle Monster Shine Fluffy Dryer glinka valet pro Nielsen Tar&Glue Iron X Menzerna 400 i 4000 do tego pady flexi 1l ipa wiele mikrofibr Finish kare trim restorer Nielsen brilliance Duragloss 111 chyba coś jeszcze ale nie pamiętam garaż nie za duży ale dało radę. stan lakieru: jakieś słabe 50/50 Stan po trochę słońca po korekcie odtłuszone umyte wosk: Krytyka mile widziana:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 respect za działanie na tak małym metrażu przestawiałeś auto raz jeden raz drugi bok bliżej ściany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Czy to czasami nie garaże na os. Naftowa? Fajnie odżyła Vectra. Silnik zacny, na drodze zakładników chyba nie bierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorRK Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ładna Viki Zawsze mi się w tym kolorze podobały, przyciągają oko Też mam GTS'a, tylko że czarną perłę. Silnik 3,2 dobrze sobie radzi z tym autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 respect za działanie na tak małym metrażu przestawiałeś auto raz jeden raz drugi bok bliżej ściany? no przestawiałem przynajmniej nie padało to mogłem swobodnie wycofać, przy deszczu byłby problem:/ inaczej byłoby mało miejsca i z jednej i z drugiej kiedyś działałem na mniejszym więc dla mnie to było aż nadto miejsca Czy to czasami nie garaże na os. Naftowa? Fajnie odżyła Vectra. Silnik zacny, na drodze zakładników chyba nie bierze? Garaże w DG przy 11 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Października 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Czy to czasami nie garaże na os. Naftowa? haha dokladnie o to samo chcialem zapytac Wkrotce trzeba bedzie zalozyc dzial: "Dzisiaj w SO" Fajnie ze ekipa Zagłebiowska się rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degus Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Bardzo ładnie Opelek elegancko przejrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Też się rozglądałem za taką GTSką zanim kupiłem 407. A ja z Będzina jestem. Powstanie temat ze spotów ekipy z Trójmiasta: Będzina Dąbrowy i Sosnowca. Co do prac to szacunek, bo kolejny raz potwierdza się, że dla chcącego nic trudnego i w tak ciasnym garażu można ładnie furkę odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi