michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Witam, Co wedle was bardziej doświadczonych użytkowników najlepiej kryje rysy i niedoskonałości? Wyłączam z poszukiwania wszystkie pasty menzerny, scholl'a , cherry glaze , tripple , hdc... Coś z 3M? Dzięki za pomoc
Borek Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ale co to ma być? Pasta polerska, AIO, cleaner czy co? Chcesz tym posmarować w 15 min i mieć wow czy chcesz, żeby dawało maksymalny efekt przy szybkiej korekcie maszynowej?
michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Obojętnie może być maszyna albo super ekstra quick job. Warunek jest jeden maskowanie rys.
g.pajak Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Scholl S17+ jest w tym całkiem niezły
michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Patrz mój pierwszy post, znam wszystkie Scholl'e poszukuje czegoś innego
g.pajak Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Patrz mój pierwszy post, znam wszystkie Scholl'e poszukuje czegoś innego Sorki, nie zauważyłem Próbowałeś Black Hole'a? Również jest w tym niezły Mam i sobie chwalę - aczkolwiek jako "oszust" nie jest mi potrzebny. Gdzieś było fajne zdjęcie 50/50 pokazujące maskowanie rys. Albo w temacie o BH albo na DW - nie pamiętam
michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Rzeczywiście jest w tym całkiem niezły. Umknął mi w moich rozważaniach
Administrator Evo Opublikowano 9 Października 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 SONAX XTREME Machine polish Hybrid NPT
g.pajak Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Rzeczywiście jest w tym całkiem niezły. Umknął mi w moich rozważaniach Jak chcesz próbkę, to będę dziś wieczorem w Wieluniu, mogę ci odlać na próbę...
michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 g.pajak, możesz mi odlać jeśli będziesz tak sympatyczny . evo mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego Sonax'a?
Bonthyc Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 T-Cut Scratch Remover U mnie z rysami od paznokci pod klamkami poradził sobie wzorowo.
skiba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 UC na maszynie,wględnie SRP
spons Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Jak dla mnie kombinacja FC+ na wzglednie wysokich obrotach + ultrafina w obfitej ilosci nie ma sobie rownych
michal88 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 spons, obiło mi się o uszy , że FC w tym wypadku jest wręcz zaskakująco dobra .
g.pajak Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 g.pajak, możesz mi odlać jeśli będziesz tak sympatyczny . Jak chcesz podjechać dziś wieczorem do Wielunia ze swoim pojemniczkiem i jakąś "piwną" pamiątką dla mnie na wymianę to nie ma sprawy. Mogę zabrać ze sobą, bo zaraz wyjeżdżam z domu. Jak coś pisz PW.
Lucas2110 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 witam odgrzeję trochę temat. Jak łatwo i szybko zamaskować parę rys i hologramów na lakierze żeby jakoś przetrwać zimę? Niestety w tym sezonie nie zdążę zrobić korekty a w garażu nie mam dojścia do prądu,więc tylko ręczna robota wchodzi w grę. Po aktywnej pianie sg fruit snow foam, myciu na 2 wiadra- sg strawberry, vp tar&glue, sg iron off ,glince i ipa, myślałem nad jakimś glazem lub Aio np; -cherry glaze aio -tenzi tenzon 1 lub 2 -megs #7 -black hole -srp -lub jakie polecacie? całość po odleżeniu paru godzin chciałem zabezpieczyć woskiem fk 1000 lub słabszym fk pink wax i od czasu do czasu QD sonax bsd. Auto to czarne bmw 1, cały czas garażowane zarówno w pracy jak i domu, przebieg to około 300-400km miesięcznie. Niestety tematy; "jaki aio polecacie" lub "powłoka zabezpieczajaca tenzon 1 i 2" umarły, i nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi muszę zapytac tutaj;/ Moje pytanie jest takie który zakryje najwięcej? i czy po zabezpieczeniu go woskiem i czasami po myciu "doładowaniu" go QD wytrzyma parę zimowych ręcznych myć? uff.. sorki ze się tak rozpisałem, ale chciałem uwzględnić wszystkie ważne informacje
gypsy_69 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Zaraz pewnie zostanę zakrzyczany , ale jako wypełniacz stosuje Glare Professional Polish , działa podobnie jak SONAX XTREME Machine polish Hybrid NPT , ale moim zdaniem efekt utrzymuje się dłużej.
Rekomendowane odpowiedzi