Artih Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Pasty Nielsen F1 - F3 - F10 dostępne są w bardzo atrakcyjnych cenach - system 3 stopniowy o pojemności 3x500ml jest dostępny w cenie Menzerny 3x250ml. Czy ktoś używał/używa i może się wypowiedzieć na temat jakości ?
booohal Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Artih, SNB Łódź ostatnio działało nimi. Może coś Ci podpowiedzą. Sam też jestem ciekaw.
Artih Posted September 21, 2013 Author Report Posted September 21, 2013 No właśnie chyba na próbę sam zamówię F1 tnącą i sam zdam relację.
sebba75 Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 No właśnie chyba na próbę sam zamówię F1 tnącą i sam zdam relację. Używałem na BMW Z4 Cabrio do tego z jasnym lakierem ale jakiegoś wielkiego szalu to na mnie nie zrobiło , testowałem F3 i moim zdaniem lepiej mi poszło z Menzerna PF2500 ale to oczywiście moje zdanie
ZieloRoxuje Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 Witam, ktos ma jakies wieksze doswiaczenie z tymi pastami? Moze jakies porownanie do linii past menzerny/3m/k2? Szukalem po calym internecie i nic nie znalazlem Sorry za taki odkop, ale na zlota lopate chyba sie nie zalapie i tak ;P
Recommended Posts