adk Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Ciekawy jestem w jakim stopniu wypełnia (jak typowy glaze), a w jakim likwiduje zarysowania (jak dobry cleaner) Jeżeli ktoś mógłby coś takiego tutaj napisać, pokazać jakąś pięćdziesiątkę byłbym wdzięczny. A jak nie, cóż, pozostanie zakup
kaskra1 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 W zeszłym tygodniu robiłem bmw, po korekcie zostalo sporo holo i prima poradził sobie z nimi bez trudu przy szybszych przejazdach. Moim zdaniem cleaner powinien wyciągać hologramy i zgarnąć oksydacje a nie zdejmować rysy zwłaszcza na gąbce finiszowej, To co zrobił na mercedesie który nigdy nie widział detailingu i mycia na dwa wiadra przeszło moje oczekiwania Wiadomo że nie ruszył ceramiki za bardzo ale wypełnił i wyczyścil mega. W sam raz na szybką robote.
adk Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Moim zdaniem cleaner powinien wyciągać hologramy i zgarnąć oksydacje a nie zdejmować rysy zwłaszcza na gąbce finiszowej Może zagalopawałem się z zarysowaniami, ale o taka opinię mi chodziło Prawdopodobnie to będzie kolejny produkt w moim zbiorze.
dareme89 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 ale usunal holo czy je przykryl? bo jak przykryl to nic to nie daje.
kaskra1 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Usunął. Sprawdzane eraserem.
skiba Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 podepnę się pod temat kolegi,z opinią na temat Prima Amigo Przy okazji dzisiejszego szybkiego umycia furki,nie wytrzymałem i ręcznie nałożyłem Primę na trzy elementy tylko,i powiem tak: ten cleaner miażdży wszystko co do tej pory używałem-Vanille Hand Glaze,która była moim faworytem do tej pory,Lusso RC,Dodo,łącznie z HDC... nakładanie-banał,wypracowywanie-banał,ścieranie-to samo,wygląd i śliskość lakieru-rewelacja Co do ukrywania - coś tam kryje,ale bez przesady Miałem sprawdzić i sprzedać resztę,ale zostaje do końca sezonu i na przyszły Tylny błotnik jest czysty-tz tylko Prima na nim leży,oceńcie sami
kempus Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jest sens kłaść Show Car Glaze#7 pomiędzy Amigo, a woskiem? Czy to tylko sztuka dla sztuki? #7 leży u mnie i się marnuje, a jak położyłem ją pomiędzy Black Holem, a Natty'sem to zrobił niesamowitą robotę. Tylko wiadomo, że trwałości nie ma co oczekiwać.
Rekomendowane odpowiedzi