Jump to content

Test produktu Carlack Fast Detailer

Recommended Posts

Test sponsorowany przez

sc.jpg

Ten dział dotyczy Fast Detailer

0_0_productGfx_8a8b9228f320e1814edd37cc18f85e16.jpg

Carlack Fast Detailer to szybki cleaner z zawartością wosku akrylowego. Jego właściwości umożliwiają usunięcie lekkich zanieczyszczeń, takich jak plamy, kurz i odciski palców bez uszkodzenia lakieru.

Carlack Szybki Detailer zapewnia perfekcyjne wykończenie nadając powierzchni niezwykle atrakcyjny połysk a przy tym regeneruje ochronę powierzchni pojazdu Carlack Long Life oraz Carlack Complete.

Pojemność : 500ml

Aplikacja :

Nanieść niewielką ilość na lakier, wytrzeć miękką i delikatną ściereczką z mikrofibry.W razie potrzeby użyć drugiej mikrofibry do perfekcyjnego dotarcia.

Nie aplikować na rozgrzane elementy oraz w pełnym słońcu

m6x8.jpg

Czas na ostatni produkt który otrzymałem, czyli QD. Dokładniej Carlack Fast Detailer. Różowa ciecz o zapachu zbliżonym do hmm domestosa.. takie było moje pierwsze skojarzenie. Aplikacja banalna, nie było żadnych problemów z docieraniem. Bardzo fajny detailer, świetnie poradził sobie też z kupą pterodaktyla. I ma "ciekawy" zapach. Cały czas go testuje, więc będę aktualizował wątek.

Dzięki za uwagę, komentarze, sugestie i pytania mile widziane.

Ja jeszcze dodam, że bardzo fajnie i szybko radzi sobie z waterspotami.

potwierdzam!

Dziś użyłem po myciu auta. Autko myte w cieniu, temperatura pewnie z 25 stopni...

QD fajnie się dociera, waterspoty elegancko likwiduje.

Jak będzie zdychał mój FK 2685 to zrobię jakieś lepsze porównanie z fotkami.