propekMONTER Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Test sponsorowany przez Ten dział dotyczy Fast Detailer Carlack Fast Detailer to szybki cleaner z zawartością wosku akrylowego. Jego właściwości umożliwiają usunięcie lekkich zanieczyszczeń, takich jak plamy, kurz i odciski palców bez uszkodzenia lakieru. Carlack Szybki Detailer zapewnia perfekcyjne wykończenie nadając powierzchni niezwykle atrakcyjny połysk a przy tym regeneruje ochronę powierzchni pojazdu Carlack Long Life oraz Carlack Complete. Pojemność : 500ml Aplikacja : Nanieść niewielką ilość na lakier, wytrzeć miękką i delikatną ściereczką z mikrofibry.W razie potrzeby użyć drugiej mikrofibry do perfekcyjnego dotarcia. Nie aplikować na rozgrzane elementy oraz w pełnym słońcu Czas na ostatni produkt który otrzymałem, czyli QD. Dokładniej Carlack Fast Detailer. Różowa ciecz o zapachu zbliżonym do hmm domestosa.. takie było moje pierwsze skojarzenie. Aplikacja banalna, nie było żadnych problemów z docieraniem. Bardzo fajny detailer, świetnie poradził sobie też z kupą pterodaktyla. I ma "ciekawy" zapach. Cały czas go testuje, więc będę aktualizował wątek. Dzięki za uwagę, komentarze, sugestie i pytania mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Aplikacja banalna, nie było żadnych problemów z docieraniem. W jakiej temperaturze? słońce , cień, garaż ip?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propekMONTER Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 ok. 20 stopni, nakładane w cieniu, nie było problemów. Sprawdziłem dziś w słońcu i na rozgrzanej masce - szybko wysychał i ciężko się docierało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiningCar Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Sprawdziłem dziś w słońcu i na rozgrzanej masce Raczej standardowe zachowanie tego typu produktów. Ja jeszcze dodam, że bardzo fajnie i szybko radzi sobie z waterspotami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 propekMONTER, Masz możliwość zrobić 50tkę, dzieląc panel na 2 części, na jednej z a na drugie bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propekMONTER Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 Chyba dam radę . Czekaj na update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Ja jeszcze dodam, że bardzo fajnie i szybko radzi sobie z waterspotami. potwierdzam! Dziś użyłem po myciu auta. Autko myte w cieniu, temperatura pewnie z 25 stopni... QD fajnie się dociera, waterspoty elegancko likwiduje. Jak będzie zdychał mój FK 2685 to zrobię jakieś lepsze porównanie z fotkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts