proximo Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Dzięki Grzegorz Chodzilo wlasnie o 1L nakretke Szampon ma świetny zapach a poślizg i piana w normach
AST_KRK Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właśnie kończe drugą piątkę tego szamponu i musze powiedzieć, że jestem zadowolony z efektów. Ładnie domywa nawet większe zabrudzenia, piana oraz poślizg też jest ok. Osobiście przyczepić się mogę tylko do zapachu, dla mnie to jest szare mydło i tutaj koledzy się nie popisali. Jeśli chodzi o bezpieczeństo dla wosków to zarówno Coli 845 jak i dodo blue velvet na których testowałem nie odczuły żadnych skutków ubocznych. Biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości jest to najlepszy szampon.
tevenet Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 A mi ten zapach pasuje. Ale wiadomo, kwestia gustu. Do reszty przyczepić się nie można, jestem bardzo zadowolony z 4nano
AST_KRK Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 najważniejsze są efekty a zapach to najmniejszy problem
usher Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki Panowie za opinie co do zapachu to troszkę tak jak z blondynkami i brunetkami - każdy lubi co innego
xMarcin95x Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 AST_KRK, ile ml dajesz na /l wody ?. Moje UV (25 - 30 ml na ~ 7-8L wody )dopiero za 2 a niekiedy 3 razem dobrze radzi sobie z dolnymi partiami drzwi i plastikowym progiem. Co do wosku to 1000P dobrze znosi UV.
AST_KRK Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 xMarcin95x, nie przekraczam 40 ml na 9l ciepłej wody, na początek zawsze obficie spłukuje całe auto z luźnego brudu oraz każdy element z osobna przed myciem rękawicą. Teraz mam colli 845 i zawsze wzystko domywam za pierwszym razem.
xMarcin95x Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 xMarcin95x, na początek zawsze obficie spłukuje całe auto z luźnego brudu oraz każdy element z osobna przed myciem . to jest podstawa więc nie ma co nawet pisać
Rekomendowane odpowiedzi