wwiecha Posted June 20, 2013 Author Report Posted June 20, 2013 cały czas otwarta na maksimum regulacja dawki piany - dlatego szybko się zużywa. Chodziło o pokazanie maksymalnej możliwej gęstości
kubik Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 To co pokazują to jakiś kartofel,jakby pokombinowali z końcówką,żeby dawało normalny,szeroki strumień to byłoby z pewnością ciekawie
Moderator Eryczek Posted June 20, 2013 Moderator Report Posted June 20, 2013 He he - piana na centymetr "gruba"
SzaKal Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Nie wyobrażam sobie nakładać tym na cały samochód ... marolexsem szybciej się nakłada.
g.pajak Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Nie wyobrażam sobie nakładać tym na cały samochód +1 Fajnie by było zobaczyć jak działa przy max szerokości strumienia
luq92 Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Niby to fajne, ale gdybym od rana zaczął tym pianować, to schabowy by mi na obiad zdążył wystygnąć Śmietana śmietaną, ale marolexowa mgiełka bardziej mi pasi. Gdyby to "coś" dawało szeroki strumień, to może i byłby to ciekawy patent, a tak jak dla mnie to tylko ciekawostka
uki Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 https://www.fachowiec.com/sklep/pl/prod ... a_aktywna_ tutaj coś podobnego
Recommended Posts