wwiecha Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam serdecznie i zapraszam do oglądania:
SJake Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak skończy drzwi to mu preparatu braknie
wwiecha Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 cały czas otwarta na maksimum regulacja dawki piany - dlatego szybko się zużywa. Chodziło o pokazanie maksymalnej możliwej gęstości
kubik Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 To co pokazują to jakiś kartofel,jakby pokombinowali z końcówką,żeby dawało normalny,szeroki strumień to byłoby z pewnością ciekawie
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 He he - piana na centymetr "gruba"
SzaKal Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie wyobrażam sobie nakładać tym na cały samochód ... marolexsem szybciej się nakłada.
g.pajak Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie wyobrażam sobie nakładać tym na cały samochód +1 Fajnie by było zobaczyć jak działa przy max szerokości strumienia
luq92 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Niby to fajne, ale gdybym od rana zaczął tym pianować, to schabowy by mi na obiad zdążył wystygnąć Śmietana śmietaną, ale marolexowa mgiełka bardziej mi pasi. Gdyby to "coś" dawało szeroki strumień, to może i byłby to ciekawy patent, a tak jak dla mnie to tylko ciekawostka
uki Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 https://www.fachowiec.com/sklep/pl/prod ... a_aktywna_ tutaj coś podobnego
Rekomendowane odpowiedzi