kaer Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie i jakie środki są godne polecenia. Mam zamiar ufarbować wykładzinę z civica (żelazko) z popielu na kolor czarny. Słyszałem, że Black Dye Autoglym jest w miarę.
SJake Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 kaer, Autobrite BlackDye też nieźle daje radę. Widziałem po tym jedną podłogę we fiacie uno i kilka dywaników z innych aut i byłem zaskoczony, że tak dobrze wyszło.
npiotr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 ja teraz zakupiłem środek z Nielsena, dam znać jak będą testował
Marek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie i jakie środki są godne polecenia. Mam zamiar ufarbować wykładzinę z civica (żelazko) z popielu na kolor czarny. Słyszałem, że Black Dye Autoglym jest w miarę. Stosuję go od trzech lat na sporej ilości aut. Zobaczę jutro czy została jakaś ilość żebyś mógł przetestować i dam znać na PW
kaer Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie i jakie środki są godne polecenia. Mam zamiar ufarbować wykładzinę z civica (żelazko) z popielu na kolor czarny. Słyszałem, że Black Dye Autoglym jest w miarę. Stosuję go od trzech lat na sporej ilości aut. Zobaczę jutro czy została jakaś ilość żebyś mógł przetestować i dam znać na PW Byłbym bardzo wdzięczny. Wykładzina już jest wyprana i wysuszona. Czeka na zabieg.
Marek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sorry Przepatrzyłem i nie mam takie puszkiej która mogłaby zostać potrktowana jako tester. Wszystkie są poprostu pełne. A że to areozol to nie da się podzielić. Poradź się innych foumowiczów w temacie innych marek Jeśli zdecydujesz się na AG odpowiem na każde pytanie.
daniels Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 kaer, Autobrite BlackDye też nieźle daje radę. Widziałem po tym jedną podłogę we fiacie uno i kilka dywaników z innych aut i byłem zaskoczony, że tak dobrze wyszło. mam to samo, dywaniki seatowskie z serii seat sport mają to do siebie że szybko blakną (no przynajmniej większość serii), piore dywanik, suszę, obklejam logo i psikam ABD po całości, wychodzą jak nowe, bałem się na początku czy nie będą barwić białych butów ale od 2 lat nic a nic dywaniki nie zabarwiły
kamilgt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 daniels, na ile wystarcza 1 litrowa butelka?
kaer Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Może ktoś ma do opchnięcia jedno opakowanie AG Black Dye? Chętnie przygarnę. Na Aledrogo na razie nie ma, Nielsen co prawda jest, ale wolę sprawdzony AG.
Marek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Może ktoś ma do opchnięcia jedno opakowanie AG Black Dye? Chętnie przygarnę. Na Aledrogo na razie nie ma, Nielsen co prawda jest, ale wolę sprawdzony AG._________________ Czrkam na obiecane przez Admina miejsce w grupie Partnerów. Wtedy dał bym link bezpośrednio a tak muszę na około GOOGLE wpisujesz Autoglym Black Dye" i masz na pierwszej pozycji
Marek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autoglym czy Autobrite? Najlepiej cytuj bo nie wiadomo do kogo jest pytanie. Na wszelki wypadek jeśli pytanie po moim poście to chodzi o Autoglym . Bo o tę markę pytał kear
faraon3021 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Kurcze nawet nie wiedzialem ze maja produkty o tej samej nazwie Autobrite znam a AG mnie zdziwil
Baza Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie chcę zakładać nowego tematu a chciałbym zafarbować wykładzinę na czerwono.Ma ktoś jakiś pomysł?
Dimmu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie chcę zakładać nowego tematu a chciałbym zafarbować wykładzinę na czerwono.Ma ktoś jakiś pomysł?Własnie ja podobny temat rozważam, tylko chciałbym zafarbować parę rzeczy na brąz.
kamilgt Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Baza, Na civicklubie niektórzy malują pistoletem
Baza Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Próbowałem kiedyś i nie polecam.Wyciera się.A zaraz po pomalowaniu jest twarda i nieprzyjemna w montażu.
kaer Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 zrobiłem wykładzinę AG Black Dye. REWELACJA. ładny kolor, nic nie brudzi, mogę spoko polecić.
Marek Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Jeśli idzie o BLACK DYE AG wstrzymajcie się proszę -nowa dostawa za dwa tygodnie.
ShiningCar Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Marek, myślałem, że już nie będzie... (bo w sklepie nie ma.. )
npiotr Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 ja kupiłem Nielsena, dam znać jak wypróbuję
Marek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Marek, myślałem, że już nie będzie... (bo w sklepie nie ma.. ) Logistyka jest kluczem. Jeśli ja zamawiam choćby dzisiaj to i tak spedycja odbiera towar w czwartek (w przyszłym tygodniu) w piatek wyjazdvz bazy w Angli i u nas jest wtorek ,środa, Nic nie jestem w stanie przyspieszyć. I to tak jest najtansza za znanych mi firm. Ale myślę , że warto poczekać. Chłopaki na spotach świadkami, że BLACK DYE AG robi dobrze swoją robotę.
kaer Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Tak to mniej więcej wygląda. Wykładzina była popielata i miała mnóstwo plam. Teraz ma kolor ciemno szary, myslę, że po dwukrotnym zabiegu było by czarne. Dodam, że jedno opakowanie ledwo starcza, jeżeli wykładzina jest na zewnątrz. W środku można trochę oszukać pod fotelami.
glibo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 wyblakły mi dywaniki i chciałbym je zafarbować na czarno jak było to wczesniej nadal black dye autoglym jest najlepszym rozwiazaniem?
Rekomendowane odpowiedzi