barteKKK03 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Mam za sobą chyba z 5 smarowań odżywką (trochę ponad rok regularnej konserwacji) i jestem pod wrażeniem jak zachowuje się 25-letnia skóra jest zauważalnie elastyczniejsza i milsza w dotyku
kaktusPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Co ile polecacie nawilżać skóra wyżej wymienionym środkiem ?? co 3-4 miesiące wystarczy (auto stoi w garażu)
Fitte Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Póki co dla mnie najlepszy produkt do skór. Nie jest to produkt, który zostawia fabryczny stan tapicerki. Zostawia po sobie widoczne odżywienie, które mi osobiście się bardzo podoba. Skóra jest po nim tępa a sam produkt ma ciekawy zapach skóry.
kaktusPL Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 @Fitte A co ile go stosujesz ??? bo ja jestem po pierwszej aplikacji czytałem żeby powtórzyć po tygodniu a później?? co 3-4 miesiące wystarczy ?
Fitte Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Staram się robić dokładnie co 3-4 miesiące tym, ze czesto przecieram skorki AIO od angelwaxa heaven for leatherWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Póki co dla mnie najlepszy produkt do skór. Nie jest to produkt, który zostawia fabryczny stan tapicerki. Zostawia po sobie widoczne odżywienie, które mi osobiście się bardzo podoba. Skóra jest po nim tępa a sam produkt ma ciekawy zapach skóry.Nawet od gliptone, zymol’a, sv, furniture clinic?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fitte Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 @Birkhof Z tych wymienionych używałem tylko gliptone, który w zasadzie robił bardzo podobną robotę ale jakoś Autoglym mi bardziej siadł, przy aplikacji nie trzeba aż tak uwazać na mazy Autoglym jest jakiś taki łatwiejszy w uzyciu i na dodatek 2x wiekszy. Z poza tych wymienionych do skory uzywałem jeszcze gyeona leather coat, tenzi impregnacja i dodo leather sealant, które są matowe i nie dają takiego efektu jak lubię
Rekomendowane odpowiedzi