Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witajcie. Znów wam przedstawię kilka fotek samochodu, które oczekuje na wprawną rękę kolegi Metysa. Niestety, nikomu innemu nie pozwolę go dotknąc, gdyż to taka niespodzianka dla kolegi Metysa.
Łukasz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zapewne będzie tak, że jeżeli Metys się pojawi to i pewnie ja więc mam nadzieję, że chociaż posiedzieć w środku będę mógł, albo może zrobić małą rundkę po placu
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Łukasz, a kiedy masz rocznicę ślubu?
Łukasz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Łukasz, a kiedy masz rocznicę ślubu? W sierpniu, a czemu pytasz ?
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 To w sierpniu się przejedziesz do kościoła z żona na odnowienie ślubów
Łukasz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 To w sierpniu się przejedziesz do kościoła z żona na odnowienie ślubów Eeeee tam, odnowienie ślubów to można robić po 30 latach małżeństwa, a nie po 5 Ale oczywiście dziękuję za propozycję
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Co to za niespodzianka.... wątek ukryty dla Metysa tylko? Przecież wszystko widać w monitorze
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Probuję Metysowi wejść na ambicję, chociaż nie wiem jakiego jest stanu cywilnego, to tytuł wątka bez jednego słowa i przystrojone auto mogą byc wielce wymowne.... Łukasz, no to przejedziesz się nim w okolicznościach wyłącznie zlotowych. Natomiast w środku też są elementy malowane i ze skóropodobnego wyrobu...
julian Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 metys zarobiony chłopak jest, a kocha tylko swojego festoola, no i może parę autek w naszej szerokości geograficznej nie występujących;P
Przemek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że Opla też polubi.
metys Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Przemek, na szczeście nie zapomniałem o tym o czym powiedziałem już dawno i chętnie zawitam w Twoim garażu (jak pozwolisz to z Łukaszem ). W tej chwili nie mogę jeszcze podać dokładnej daty.
Przemek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Metys, cierpliwie czekam. Mam nadzieję, że praca przy tym aucie będzie przyjemnością dla Ciebie. A Łukasza też chętnie powitam. Może nawet szklaneczką dobrego napoju...
Rekomendowane odpowiedzi