Majkelo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Toyota ma w ofercie następującą usługę: http://www.toyota.katowice.pl/wax-guard ... -si15.html Co o tym sądzicie? warto? Jakie będą efekty? Na czym to dokładniej polega? Jak długo efekt?
Tomasz KRK Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 "Wax Guard tworzy na lakierze warstwę ochronną o twardości porównywalnej do diamentu" ...dobrnąłem do tego zdania, to mi wystarczy
julian Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 kolejny klon diamond-a. jednym słowem:nie. zwłaszcza wykonywane w salonie w połączeniu z polerką w czasie od 4-6 godzin.
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dokładnie, jak to czytam to od razu przypomina mi się to: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=479
metys Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 panowie szykujcie drobne i... grupowe zamówienie leci to musi być to nie wiem co to, ale jak to mówią w "mam talent" "jestem na nie"
Dystrybutor m.k. Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Środek Wax Guard jest wyprodukowany z molekularnych komponentów wosków o naturalnej twardości i specjalnych składników ochronnych opartych na polimerach. Właśnie te elementy powodują, że Wax Guard jest produktem unikalnym. Przeprowadzenie zabiegu z użyciem Wax Guard to najlepsza inwestycja, jaką możesz zrobić w celu zabezpieczenia lakieru swojego samochodu. Maksymalny bełkot. Do tego dają certyfikat i.. UWAGA: PO ZABEZPIECZENIU LAKIERU PREPARATEM WAX GUARD NIE MOŻNA MYĆ SAMOCHODU NA MYJNIACH MECHANICZNYCH! Przynajmniej wiedzą, jak zachować pozory (zarazem co to za ochrona? )
Jarek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 WaxGuard jest jest z oferty firmy Cartec, ma zapewniać efekt spływania wody i łatwości usuwania brudu z lakieru od 6 do 12 (chyba) miesięcy w zależności od stanu lakieru. A to że nie można myć na myjni mechanicznej to chyba oczywiste, który wosk wytrzyma nowe szczoty na Bliskiej czy BP ?? Zastanawiałem się swego czasu nad wprowadzeniem tego do oferty, ale po przeanalizowaniu sytuacji - za dużo paplaniny, za duży koszt, za wysoka cena, a efekt można podobny uzyskać woskiem.
tryhp3 Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Odkopię. Czy ktoś ma jakąś opinie o tym produkcie?
Rekomendowane odpowiedzi