cichy_ Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Witam Czy ma ktoś sprawdzony zakład/fachowca obszywającego kierownicę, w najbliższym czasie będę potrzebował takiej usługi, kierownica jest zdemontowana, mam zastępczą więc czas nie gra roli Potrzebuję dobrej jakości w przyzwoitej cenie najlepiej z Pabianic, Łodzi i okolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Eryczek Posted May 22, 2013 Moderator Report Share Posted May 22, 2013 cichy_, najlepsi w Łodzi: P.P.H.U. TAP-CAR Tapicerstwo Samochodowe Zbigniew Marliński 94-007 Łódź, ul.Maratońska 72 choć nie najtańsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy_ Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 Dzięki Najtańszych nie szukam, chodzi mi o fachową/sprawdzoną robotę, mógłbym wysłać za niską cenę przez Aledrogo, ale nie wiem co przyjdzie A z kierownicą cały czas człowiek obcuje w aucie, więc wolę uniknąć odruchów wymiotnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirus_kamil Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Również polecam Tap Car chociaż cena zabija. Sprawdz PW Jak by coś to mogę jeszcze podpytać znajomka który obszywał gdzieś na Kolumny i też był zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić. Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy_ Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić.Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej. Też mam wstawki z perforowanej, reszta skóra gładka. No to koledzy mnie namówili na zakład Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bieniek Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Polecam! http://limiter.com.pl/INNE/bmc/index.php Obszywalem i caly a4klub rowniez. Wyszlo pieknie i przystepnie cenowo. 200zl za kierownice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Też polecam Tap-Car Nie tylko w kwestii samej kierownicy, bo generalnie chłopaki dają radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts