Jump to content

Obszywanie kierownicy- Pabianice i okolice

Recommended Posts

Witam

Czy ma ktoś sprawdzony zakład/fachowca obszywającego kierownicę, w najbliższym czasie będę potrzebował takiej usługi, kierownica jest zdemontowana, mam zastępczą więc czas nie gra roli :) Potrzebuję dobrej jakości w przyzwoitej cenie najlepiej z Pabianic, Łodzi i okolic :)

• Moderator

cichy_, najlepsi w Łodzi:

P.P.H.U. TAP-CAR Tapicerstwo Samochodowe

Zbigniew Marliński

94-007 Łódź, ul.Maratońska 72

choć nie najtańsi ;)

Dzięki :good: Najtańszych nie szukam, chodzi mi o fachową/sprawdzoną robotę, mógłbym wysłać za niską cenę przez Aledrogo, ale nie wiem co przyjdzie :dontknow: A z kierownicą cały czas człowiek obcuje w aucie, więc wolę uniknąć odruchów wymiotnych :oops:

Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić.

Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej.

Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić.

Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej.

Też mam wstawki z perforowanej, reszta skóra gładka. No to koledzy mnie namówili na zakład :) Dziękuje :good:

• 2 weeks later...