cichy_ Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Witam Czy ma ktoś sprawdzony zakład/fachowca obszywającego kierownicę, w najbliższym czasie będę potrzebował takiej usługi, kierownica jest zdemontowana, mam zastępczą więc czas nie gra roli Potrzebuję dobrej jakości w przyzwoitej cenie najlepiej z Pabianic, Łodzi i okolic
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 cichy_, najlepsi w Łodzi: P.P.H.U. TAP-CAR Tapicerstwo Samochodowe Zbigniew Marliński 94-007 Łódź, ul.Maratońska 72 choć nie najtańsi
cichy_ Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Dzięki Najtańszych nie szukam, chodzi mi o fachową/sprawdzoną robotę, mógłbym wysłać za niską cenę przez Aledrogo, ale nie wiem co przyjdzie A z kierownicą cały czas człowiek obcuje w aucie, więc wolę uniknąć odruchów wymiotnych
wirus_kamil Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Również polecam Tap Car chociaż cena zabija. Sprawdz PW Jak by coś to mogę jeszcze podpytać znajomka który obszywał gdzieś na Kolumny i też był zadowolony.
soll Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić. Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej.
cichy_ Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Ja też Tap-Car polecam, w Fabii kierę 4-ramienną obszyli mi za zirka 330, skóra gładka i wstawki z perforowanej, czerwona nić.Zostawilem koło 8, odebrałem koło 13, tyle ze się tak dogadałem wcześniej. Też mam wstawki z perforowanej, reszta skóra gładka. No to koledzy mnie namówili na zakład Dziękuje
Bieniek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Polecam! http://limiter.com.pl/INNE/bmc/index.php Obszywalem i caly a4klub rowniez. Wyszlo pieknie i przystepnie cenowo. 200zl za kierownice.
Vit0 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Też polecam Tap-Car Nie tylko w kwestii samej kierownicy, bo generalnie chłopaki dają radę
Rekomendowane odpowiedzi