AutoDetailing Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Czy ktoś ma wiedzę, gdzie można zakupić taki patyczek do robienia zaprawek jak na zdjęciach poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 http://www.pielegnowacauto.pl/lakiery-s ... datki.html Coś z tych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Najlepiej zakupić u MxNowicki komplet do zaprawek. Bardzo fajna sprawa, taki patyczek też tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja brałem oczywiście od Nowickich Kup se więcej tych patyczków, bo są tanie a ta gąbeczka z czubka lubi się odkleić - ja tak miałem ze swoją zaprawką - jakiś srogi rozpuszczalnik chyba był w lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Z tego co widzę to jest to sprzęt dentystyczno/medyczny i w tematycznych sklepach dostępny - korzystam ale nie zawsze sie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 dostałem taki od Nowickich przy okazji zamawiania zaprawki, więc pisz do Pawła albo Wioli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi