AutoDetailing Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Czy ktoś ma wiedzę, gdzie można zakupić taki patyczek do robienia zaprawek jak na zdjęciach poniżej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałoś Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 http://www.pielegnowacauto.pl/lakiery-s ... datki.html Coś z tych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamek Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Najlepiej zakupić u MxNowicki komplet do zaprawek. Bardzo fajna sprawa, taki patyczek też tam jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Ja brałem oczywiście od Nowickich Kup se więcej tych patyczków, bo są tanie a ta gąbeczka z czubka lubi się odkleić - ja tak miałem ze swoją zaprawką - jakiś srogi rozpuszczalnik chyba był w lakierze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktopus Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Z tego co widzę to jest to sprzęt dentystyczno/medyczny i w tematycznych sklepach dostępny - korzystam ale nie zawsze sie sprawdza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 dostałem taki od Nowickich przy okazji zamawiania zaprawki, więc pisz do Pawła albo Wioli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts