adr_ad Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Czy możesz wrzucić zdjęcie taczek przed, bo po już jest i brakuje mi tylko przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 kkobus1, Silnik..hm 1.9sdi demonem prędkości ani przyśpieszenia nie jest, ale jak dla dziewczyny do jazdy po mieście wystarcza, do tego pali jej 4-6 L/100 więc jest ok. Ten rozmiar opon jest fabryczny, nawet na klapce jest taki więc jakoś się turla adr_ad, Taczek?? Na tym zdjęciu widać dokąd był zalany (1/3 wysokości) tenzi alux bo jest widoczny efekt jego działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Mały update. Stworzyłem ze starych kapselków do felg nowe, ponieważ tamte były w opłakanym stanie zerwałem emblematy skody i zrobiłem po swojemu Jak wyschną i je zamontuje to cykne fotke jak wygląda na feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_TRANCE Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 bienek, Znowu Ci to wyszło Masz chyba Bracie szczęśliwą rękę do lakiernictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dekielki zamontowane i pierwsze mycie po korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Świetna robota. Ze szczególną ciekawością przyglądam się pracom nad czerwonym kolorem bo jedna z moich pierwszych prac będzie dotyczyła właśnie mojego oczka w głowie w tym właśnie kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi