DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @Madri ostatnio testowałem nowy produkt, który ma wejść na rynek w maju, podobno siedzi zajefajnie na oponach, plastiku i uszczelkach... na razie sprawdziłem na plastikach i przyciemnia znacznie, lecąc w połysk. Na dniach sprawdzę jak siedzi na folii karbon
Madri Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @rygryss produkt do wszystkiego byłby fajny ale skoro do wszystkiego to ciekawe jak z trwałością na poszczególnych elementach. Nie została Ci łyżeczka tego produktu tak przypadkiem, Dalej potrzebuje coś na teraz i stwierdzam że fajnie gdy mamy aż taką możliwość wyboru tylu producentów ale gdy dochodzi do momentu wybrania czegoś głupieje, pomoc doświadczeniem innych ludzi bezcenne ale też ilu ludzi tyle opinii. Jedni maniacy rrc zawsze na wszystko krzyczą jedno bierz rrc będziesz zadowolony (bo tylko to testował) nie mówię że to złe czy coś bo akurat nie miałem z tym styczności jedynie co o tej firmie wiem to tyle że starają się robić środki nisko budżetowe i może tym zyskują sobie popularność a może faktycznie są dobre. Pełno ludzi ovatrol ale niewiem sam czy chce mieć pół roku spokoju z odświeżaniem plastików chyba poprostu lubię smalcowanie.
DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @Madri dostałem tylko 100ml, a jeszcze muszę wrzucić na opony i carbon... jak mi zostanie łyżeczka to się podzielę. Produkt jest pokazany na moim kanale YT, dzisiaj wrzucony filmik.
Madri Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @rygryss obejrzałem fajnie przyciemniania jak dla mnie troszkę za mocno się błyszczy.
DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Teraz, Madri napisał: jak dla mnie troszkę za mocno się błyszczy dla mnie też, zobaczymy jak będzie na innym plastiku i jakoś nie widzę tego na oponach
Madri Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @rygryss a po dotarciu fibra dalej tak błyszczy?
DZIADZIA Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Szybko wysycha/odparowuje i zrobiłem tak jak zaleca producent.
Rekomendowane odpowiedzi