Jump to content

Pytanie o firmę.

sonax

Recommended Posts

Siema,

Jak w temacie-zna ktoś firmę z poniższego linku i jej produkty?

http://www.aldis.pl/concept.php

Nie zamierzam używać,ale przedstawiciela szukają,a jestem od miesiąca bezrobotny.

Wiem,wiem są lepsze ale przedstawiciele Amtry,K2 czy innego chłamu dają radę,bo ludzie to kupują,bo taniooo i reklama robi swoje :mrgreen:

jej produkty?

Używałem produktów Conceptu , Do smoły , do czyszczenia felg , zapach i preparat do usuwania gumy do żucia. Te 3 pierwsze moim zdaniem są bardzo dobre - powiedziałbym nawet, że lepsze od alternatywnych produktów autoglyma , ostatni słaby . Chociaż cenowo gdybym miał wybierać spośród dostępnych w Polsce produktów ,np. preparatu do usuwania smoły ,conceptu bym nie wybrał.

Dzięki za odpowiedzi.Dobrze,że produkty chociaż w światku znane.Gorzej pewnie ze "zwykłym" klientem,ale jak cena-jakość będzie ok to wszystko da się zrobić i produkt wypromować.Jeśli oczywiście wynagrodzenie będzie adekwatne :)

Kilka lat temu pracowałem w Wurthcie i Sonaxie (hehe ale Nederland) i były to produkty samosprzedawalne,na każdej półce i w każdym warsztacie widoczne.

Jak się uda to będę udostępniał do testów :ad: