sonax Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Siema, Jak w temacie-zna ktoś firmę z poniższego linku i jej produkty? http://www.aldis.pl/concept.php Nie zamierzam używać,ale przedstawiciela szukają,a jestem od miesiąca bezrobotny. Wiem,wiem są lepsze ale przedstawiciele Amtry,K2 czy innego chłamu dają radę,bo ludzie to kupują,bo taniooo i reklama robi swoje
golden0282 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jej produkty? Używałem produktów Conceptu , Do smoły , do czyszczenia felg , zapach i preparat do usuwania gumy do żucia. Te 3 pierwsze moim zdaniem są bardzo dobre - powiedziałbym nawet, że lepsze od alternatywnych produktów autoglyma , ostatni słaby . Chociaż cenowo gdybym miał wybierać spośród dostępnych w Polsce produktów ,np. preparatu do usuwania smoły ,conceptu bym nie wybrał.
Moderator krd Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Concept do usuwania zanieczyszczen metalicznych glowy nie urywa, ale cos tam tez dziala.
sonax Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzięki za odpowiedzi.Dobrze,że produkty chociaż w światku znane.Gorzej pewnie ze "zwykłym" klientem,ale jak cena-jakość będzie ok to wszystko da się zrobić i produkt wypromować.Jeśli oczywiście wynagrodzenie będzie adekwatne Kilka lat temu pracowałem w Wurthcie i Sonaxie (hehe ale Nederland) i były to produkty samosprzedawalne,na każdej półce i w każdym warsztacie widoczne. Jak się uda to będę udostępniał do testów
Rekomendowane odpowiedzi