Camel- Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Przebrnąłem przez tą olbrzymią relację. Fajna Insignia. Podoba mi się Opel, bo sprawia wrażenie jakby robili starego Mercedesa. Ładne przyciski, rozsądne rozmieszczenie, plastiki niczego sobie. Tylko ten Design wnętrza i przedni napęd do mnie nie przemawia. Gdyby tak raz jeszcze pogadali z BMW jak w przypadku Omegi i zapożyczyli tylny napęd... No a co do relacji to Stare dobre PSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki panowie wojtoo tak bez zabezpieczenia, bo nie wjeżdżałem tam z bieżącą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jakieś 3 tygodnie temu umyty jak co tydzień. Zrzucone resztki wosku, przejechany CarPro Eraser i położony Sonax Polymer Netschield. Plus oczywiście dressingi etc A tak kropelkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmaciek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak wygląda sprawa przyciągania kurzu przez Sonaxa? Efekt jest rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Znacznie mniej brudzi i przyciąga kurz. Normalnie 2-3 dni i już na czarnym były pyłki i kurz. A teraz jak myję ( a robię to co sobotę) To praktycznie dla przyjemności, bo mało co brudu, czy kurzu jest. Świetny środek, za taką cenę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 efekt bardzo ładny, a co ile go powtarzasz ? bo teraz też mam czarny lakier i muszę go czymś zabezpieczyć by fajnie auto wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Mówisz kolego o sonaxie? Na razie leży z miesiąc i żyje A jeżeli pytasz o korektę to 2 x w sezonie. Ale delikatna bo tylko 2500 i 4000. Lepsze to niż raz w sezonie ciąć z 500 czy futrem Może w wakacje kwarc położe to i lakier wytrzyma znacznie więcej. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_M Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Twoja Insignia wygląda grubo. Jakość prac na naprawdę wysokim poziomie. Opel z tym kołem wygląda świetnie. Po nałożeniu powłoki efekt powinien być murowany. P.S. Widzę, że mieszkasz w okolicach, w których mieszkałem przez chwilę jako dzieciak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dzięki Toruń? Czy generalnie bliżej mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_M Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Obecnie i od dłuższego czasu Toruń ale urodziłem się w Inowrocławiu i mieszkałem przez pewien czas na Łokietka...stare dzieje . Ale i tak często bywam w Inie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No proszę Łokietka to na ścisłość 3 ulice ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_M Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Sugerując się położeniem kościoła na Twoich zdjęciach stwierdzam, że to okolice Jagiellońskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Taaaa równoległa do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_M Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ok już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benekb Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Super robota niestety na moim autku lakier srebrny aż takich efektów nie da się pokazać ale też jest zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrex Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 cześć, przepraszam że odgrzewam temat ale czy jest jakiś sposób na obejrzenie zdjęć z tego co zrobił Wojtassss? Mam Insignię w dokładanie takim kolorze i bardzo chętnie obejrzałbym to SPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppwash Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Raczej nie, hosting padł Musisz pisać bezpośrednio do Wojtassssa, nie wiem tylko czy się stąd nie zawinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ogolnie na forum jest bardzo duzo fajnych relacji ale niestety zdjecia w nich padly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi