Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano
MrCleaner, kiedy pojawi się IronX (1l od biedy 0,5 l też może być) oraz 303 Aerospace Protectant?

Ewentualnie interesował by mnie również 303 Fabric Guard - ewentualnie inny impregnat do tkanin, który moglibyście polecić z Waszej oferty. :dontknow:

IronX powinien być jutro ;)

Z 303 Aerospace Protectant jak i Fabric Guard na razie jest przestój ale jeśli chodzi o impregnat do tkanin to polecam Nielsen Fabric Protector.

Opublikowano

Hej,

Skompletowałem właśnie małe zamówionko. Czy forumowy rabat 5% obowiązuje jak bym chciał wziąć FV?

Zamówienie odebrał by jutro (w piątek) kumpel i zapłacił przy odbiorze - ja niestety troszkę chory jestem. Konto w sklepie mam zarejestrowane na osobę prywatną. Czy dane do FV podać już podczas składania zamówienia czy można podać na miejscu podczas płatności za towar?

PS> do mojego zamówienia będę prosił o dołożenie mojej ulubionej szczoteczki do tapicerki, którą zostawiłem na spocie :D:evil:

• Partner forum
Opublikowano

Hey ,

Jasne rabat obowiązuje dla wszystkich transakcji .

Fv można podać podczas zamówienia przez sklep oraz przy odbiorze jak komu wygodnie :)

Opublikowano
oraz przy odbiorze jak komu wygodnie :)

...tylko żeby mi moja ulubiona szczoteczka była :acute::kox:

:lol::lol:

Zamówienie 2902 złożone - odbiór jutro :)

• Partner forum
Opublikowano

przemek882 z Monster Shine Glass Touch By Evolon tak jak ustalalismy przez telefon, napisałem również maila ;) dostawa powinna być w tym tygodniu, poinformujemy jak będzie dostępna odpowiednim komentarzem :good: