Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano
2697 dotarło, do następnego... ;)

Mamy nadzieję, że wszystko dotarło całe i zdrowe, a gratisy trafiły w gusta :good:

Dzięki i do natępnego.

• Partner forum
Opublikowano
Gratisy jak najbardziej trafiły w gusta... :good:

No to super!

Życzymy owocnych testów :good:

Kiedy będzie AutoGlym Car Glass Polish ?

do dwóch tygodni powinna być dostawa :good:

• Partner forum
Opublikowano
2700 zamówienie złożone. Dacie rade wysłać jeszcze dzisiaj? :)

Dzięki za zamówienie, jeszcze dziś wychodzi :good:

Opublikowano

zapas mnie się skończył a widzę, że macie ciekawą promocję, więc ode mnie skromniuteńkie zamówienie nr 2708, przelew przekazany do realizacji już :)

• Partner forum
Opublikowano
zapas mnie się skończył a widzę, że macie ciekawą promocję, więc ode mnie skromniuteńkie zamówienie nr 2708, przelew przekazany do realizacji już :)

Dzięki za zamówienie, jak pisaliśmy na PW, dziś wychodzi :good:

Opublikowano

Jestem pod niesamowicie wielkim wrażeniem! Właśnie listonosz wręczył mi paczkę, mimo tak maluśkiego zamówienia i tak gratis był, pełen profesjonalizm, na pewno będę do Was wracał :) Dziękuję bardzo :)

• Partner forum
Opublikowano
Jestem pod niesamowicie wielkim wrażeniem! Właśnie listonosz wręczył mi paczkę, mimo tak maluśkiego zamówienia i tak gratis był, pełen profesjonalizm, na pewno będę do Was wracał :) Dziękuję bardzo :)

Jeszcze raz dzięki za złożone zamówienie i do następnego :good:

Opublikowano

Dzięki chłopaki za szybkie ogarnięcie tematu. Wczoraj po pracy już mogłem odwiedzic paczkomat :good: Pozdrawiam i do nastepnego ;)

Opublikowano
Heh. Widzę szybką reakcję na rosnące zapotrzebowanie :-]

O ile dobrze pamiętam to MrCleaner w starej siedzibie przed przeprowadzką w końcowym okresie dzielił pomieszczenie z dystrybutorem Sonaxa, więc kontakty pochytane :-]

Opublikowano
Heh. Widzę szybką reakcję na rosnące zapotrzebowanie :-]

O ile dobrze pamiętam to MrCleaner w starej siedzibie przed przeprowadzką w końcowym okresie dzielił pomieszczenie z dystrybutorem Sonaxa, więc kontakty pochytane :-]

To się dobrze składa, bo jeśli uda mi się w końcu wyrwać na spota do MrCleaner to 5L biorę od ręki :D

Opublikowano

nie ma jeszcze konkretnej daty :) Ale coś nie długo będziemy ustalać .

Dzięki za zamówienia . Jutro z rana wszystkie statusy będziemy zaktualizować na bieżąco .

• Partner forum
Opublikowano
Zamówienie 2740 dotarło :good: . Dzięki za próbki - szampon wygląda i pachnie zachęcająco ;)

Dzięki za zamówienie :good:

Miłego testowania :)