marek750 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 MrCleaner, Będziecie jeszcze mieli Glorię? Kiedy spodziewacie się dostawy VP Neutral SF 5L
nOx Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 MrCleaner,Kiedy jest szansa na dostępność produktów StjarnaGloss? Napisz co konkretnie ciebie interesuje [ Dodano: 2 Grudzień 2012, 20:59 ] MrCleaner, Będziecie jeszcze mieli Glorię? Kiedy spodziewacie się dostawy VP Neutral SF 5L Możliwe że Gloria zagości na naszych półkach , nie jest to jeszcze ustalone . VP 5l powinniśm uzupełnić w tym tygodniu .
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Twoje zamówienie zostało przyjęte. Numer Twojego zamówienia: 2638. czekam niecierpliwie
german Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Twoje zamówienie zostało przyjęte. Numer Twojego zamówienia: 2648 Wiadomo kiedy wyjdzie moje zamówienie ? Pianownica gotowa do działania
KardaN_GaragE Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ultimate Compound & Tri Color Kit do świąt będzie dostępny ?...
Slawek.k81 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 zamówienie 2625 w sklepi MrCliner.pl Postaramy się je mozliwie szybko zrealizowac! to znaczy kiedy? minął tydzień.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 zamówienie 2625 w sklepi MrCliner.pl Postaramy się je mozliwie szybko zrealizowac! to znaczy kiedy? minął tydzień. PW
Slawek.k81 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Sorki mój błąd nie doczytałem tak wiec cierpliwie czekam
Kubz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zamówienie doszło, dzięki za testerek i Mikołaja - smaczny był
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mikrofibr puszystych jak śnieg Pachnącego wosku aż chciałbyś go zjeść Bez hologramów lakieru Kosmetyków pod choinką wielu Na dwa wiadra mycia Swirli się pozbycia Pogodnych i zdrowych świąt życzy cały zespól MrCleaner.pl
GracjanS4 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam Zamówienie numer 2682 złożone Odbiorę w czwartek jeśli macie otwarte - byłbym koło południa, tak jak zawsze Pozdrawiam EDIT: Wielkie dzięki za kartkę z życzeniami Na początku pomyślałem że to jakiś zaległy rachunek
DAMIANe34 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Potwierdzam zamówienie 2683 Proszę o wysyłkę na moje miejsce pracy, adres podałem w formularzu do zamówienia. Kiedy paczuszka wyjdzie? Czwartek? Pozdrawiam Damian
Partner forum MrCleaner Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Zamówienie numer 2682 złożone Odbiorę w czwartek jeśli macie otwarte - byłbym koło południa, tak jak zawsze Pozdrawiam Oczywiście w czwartek i piątek jesteśmy otwarci Tak więc zapraszamy Potwierdzam zamówienie 2683 Proszę o wysyłkę na moje miejsce pracy, adres podałem w formularzu do zamówienia. Kiedy paczuszka wyjdzie? Czwartek? Dokładnie, dziś zamówienie zostanie wysłane
GracjanS4 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Zamówienie numer 2682 złożone Odbiorę w czwartek jeśli macie otwarte - byłbym koło południa, tak jak zawsze Pozdrawiam Oczywiście w czwartek i piątek jesteśmy otwarci Tak więc zapraszamy Dzięki i pozdrawiam
Maxior Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam mam pytanie moja dziewczyna złożyła w waszym sklepie zamówienie 8 grudnia. 11 grudnia dostała odpowiedz ze paczka opóźni się o tydzień paczka dotarła dziś wspomniany był jakiś gratis takowy wydaje mi sie ze jest marny... upominki miały być na gwiazdkę co przy zakupach na 300zł okazało się pomyłka z waszej firmy osobiście zrezygnował bym z tych zakupów już po drugim tyg.. sytuacja mnie strasznie zirytowała zwłaszcza iz były rozmowy telefoniczne w których zwodzono ze paczka wyszła !!! list nadania widnieje 21 grudnia !!! ? jak dla mnie kompromitacja na całej lini jutro moja lepsza połowa wykona telefon i zrezygnuje z reszty zamówienia oraz poprosi o zwrot reszty gotówki . Pozdrawiam .,
Partner forum MrCleaner Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Maxior, przepraszamy, że zostało to w ten sposób odebrane, niestety nałożyło się tu na siebie kilka niesprzyjających okoliczności w tym zdecydowanie zbyt długi okres dostarczania paczek przez kurierów w okresie świątecznym Nigdy nikogo nie zwodzimy podczas rozmów, jeśli było powiedziane że paczka wyszła, to tak też było. Więcej szczegółów na PW. Pozdrawiam
DAMIANe34 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zamówienie 2683 dzisiaj całe i nienaruszone dotarło Dzięki za niespodziewanego bonusa Pozdrawiam
weglus Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 pianownice 2l Epoci macie na miejscu? jeśli tak to przy zamówieniu i przelaniu kasy jutro rano kiedy paczka wyjdzie od Was(paczkomat)?
nOx Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Epoca 2.0 będziemy mieli 3.01.2013 i tego samego dnia możemy je wysyłać . od ręki w tym momencie mamy pojemność 1l którą możemy wysłać 31.12.2012 .
weglus Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 nOx, zaczekam na 2l, bo 1l chyba może nie starczyć na hatchbacka? litrową piane angelwax macie w zapasie?
weglus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 złożone i zapłacone zamówienie nr 2690
KardaN_GaragE Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zamówienie 2697 poszło...
Rekomendowane odpowiedzi