Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 yesfan, ma być w przyszłym tygodniu
90krasy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zamówienie 1948 dzisiaj dotarło. Dzięki za czas dostawy i za gratisiki. mysle ze juz nie dlugo zloze wiecej zamowien. pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 90krasy, dzięki za złożone zamówienie i zapraszamy ponownie
Bartosz85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Chciałem złożyć zamówienie, dodałem produkt do koszyka, wybrałem sposób zapłaty i wysyłki, wpisałem dane do wysyłki ale po kliknięciu "złóż zamówienie" nic się nie dzieje nie.
Krayes Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurcze, w nocy zapełniłem koszyk i poszedłem spać żeby jeszcze następnego dnia dorzucić kilka produktów. Po zalogowaniu niestety pusty koszyk:( Jest jakaś opcja żeby można było wrzucać produktu do przechowalni albo coś w ten deseń?
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurcze, w nocy zapełniłem koszyk i poszedłem spać żeby jeszcze następnego dnia dorzucić kilka produktów. Po zalogowaniu niestety pusty koszyk:( Jest jakaś opcja żeby można było wrzucać produktu do przechowalni albo coś w ten deseń? tez to zauwazylem. To chyba taki "bug" sklepu internetowe. Wiekszosc ma ta funkcjonalnosc...
Krayes Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurcze, w nocy zapełniłem koszyk i poszedłem spać żeby jeszcze następnego dnia dorzucić kilka produktów. Po zalogowaniu niestety pusty koszyk:( Jest jakaś opcja żeby można było wrzucać produktu do przechowalni albo coś w ten deseń? tez to zauwazylem. To chyba taki "bug" sklepu internetowe. Wiekszosc ma ta funkcjonalnosc... Jak zamawiam kobiecie bieliznę to akurat mają taką opcje:) Przydałaby się taka możliwość
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Bartosz85, musiał po prostu wystąpić jakiś błąd, teraz powinno już być wszystko ok Krayes, niestety póki co koszyk nie ma funkcji zapamiętywania stanu do czasu następnego zalogowania, ma to zostać dodane w najbliższym czasie
Jacek360 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zamówienie 1934 dotarło wszystko pięknie zapakowane i dziękuje za gratisy
Bartosz85 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Bartosz85, musiał po prostu wystąpić jakiś błąd, teraz powinno już być wszystko ok Niestety dziś nadal to samo. Dopiero jak się wylogowałem, złożyłem zamówienie jako "gość" i wpisałem swoje dane "ręcznie" wkońcu się udało. Pieniądze przelane, czekam na paczuszke.
kolo100 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam, MrCleaner Proszę o korektę zamówienia 1965. Odbiór będzie osobisty w Katowicach przy ul.Huberta. Zapomniałem zmienić podczas zamawiania na odbiór osobisty. Gdyby do czasu skompletowania zamówienia były dostępne mikrofibry Eurow shag puszysta mikrofibra 1szt 40/30cm, to proszę zostawić dwie sztuki. Jest to mój pierwszy zakup, więc proszę napisać czy hasło do rabatu poprawnie i w odpowiednim miejscu wpisałem. Dziękuję Pozdrawiam Adam
proton789 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 MrCleaner Prosze o odłożenie 2 x eurow shag i raz tester FK 1000. Będę osobiście po to.
Arti_r1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 MrCleaner raz jeszcze dzięki wielkie za przygotowanie paczki, i poczekanie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Arti_r1, polecamy się na przyszłość proton789, niestety aktualnie nie mamy tych produktów na stanie kolo100, nie do końca poprawnie, ale rabat naliczyliśmy, poza tym, poszło PW
proton789 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A kiedy będą bo miały być w zeszłym tygodniu?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 proton789, zgadza się, miały być razem z większą przesyłką od naszego dostawcy kilku marek niestety akurat zabrakło u niego Eurow'ów, więc trzeba będzie jeszcze trochę poczekać
Bartosz85 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Paczka dotarła. Dzięki za gratis
proton789 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 proton789, zgadza się, miały być razem z większą przesyłką od naszego dostawcy kilku marekniestety akurat zabrakło u niego Eurow'ów, więc trzeba będzie jeszcze trochę poczekać Ok w takim razie czekam na Info odnośnie szmatek
Partner forum MrCleaner Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bartosz85, dzięki za zamówienie (nie ostatnie mamy nadzieję ) proton789, damy znać
kolo100 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam, Zamówienie odebrane osobiście. Przy okazji pierwszy raz zobaczyłem gdzie będę częściej jeździł. Dzięki za gratisowy kubeczek. Czekam na info odnośnie mikrofibr Euroshaw, dwie sztuki. Pozdro
motofan13 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Chciałbym zapytać kiedy dostępne będą w Waszym sklepie następujące produkty: - PB White Diamond (próbka), - PB Black Hole (próbka) - nie ma w ofercie na Waszej stronie, - FK 1000P (próbka). Chciałbym wszystko odebrać osobiście w Poznaniu Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 kolo100, dzięki za odwiedziny motofan13, niestety możliwość odbioru osobistego zamówień z naszego sklepu jest tylko w Katowicach i w Warszawie oser92, dzisiaj wyjdzie
dw4463757 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Czy 2go maja jak coś to pracujecie? Wiecie może, kiedy Wind Shield się pojawi na stanie?
paweu_s Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kiedy będzie Lake Country CCS ręczny pad Cutting?
Rekomendowane odpowiedzi