bati Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak dług będzie promocja na "samego" DAS-a 6 ? Za 380zł z groszami pierwszy raz jadłem "rabarbarowego" U mnie "czarne" jak i rabarbarowe są dostępne w sklepiku osiedlowym
login Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Od czasu złożenia zamowienia do czasu odebrania paczki (pobraniowej) nie upłynęlo 24h. Serdecznie dziekuje za zamówienie 1576.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Od dziś w Mr Cleanerze wysyłka Gratis już przy zamówieniach powyżej 99zł brutto oraz przedpłacie pełnej kwoty na konto! Koszt wysyłki do Paczkomatów, jedynie 3,99zł. Więcej info znajdziecie tutaj [ Dodano: 2 Grudzień 2011, 11:21 ] Jak dług będzie promocja na "samego" DAS-a 6 ? Za 380zł z groszami Promocja potrwa do końca tygodnia
art'ek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 MrCleaner, co z zamowieniem 1589 ?? kasa poszla w srode a do teraz na sklepie jest info oczekiwanie na platnosc ?? paczka juz wyslana??
Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 MrCleaner, co z zamowieniem 1589 ?? kasa poszla w srode a do teraz na sklepie jest info oczekiwanie na platnosc ?? paczka juz wyslana?? dostales maila i sms ze paczka wyslana ?
art'ek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Domel, jak bym dostał dopytywal bym sie tak??
kemotkr Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zamówienie 1588 dotarło. Wielkie dzięki
Partner forum MrCleaner Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 art'ek, niestety, pieniądze wpłynęły na nasze konto już po tym jak paczki poszły, więc zostanie ona wysłana dzisiaj
art'ek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 MrCleaner, no ok dobrze ze doszla kasa i ze dzis wyjdzie
noktoto Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 1551 dotarło, dzięki za cuksa i inne gratisy
DRIVER Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zamówienie 1560 dotarło całe i zdrowe Dzięki za gratisa i cukierka
ZAkk Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zamówienie 1603 dotarło. Jak dla mnie wzorowo prowadzona sprzedaż! Napewno jeszcze nie raz wróce! Dzieki!
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 1582 dotarlo wczoraj. Jak zwykle jestem BARDZO zadowolony
art'ek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 art'ek, niestety, pieniądze wpłynęły na nasze konto już po tym jak paczki poszły, więc zostanie ona wysłana dzisiaj czy paczka zostala wyslana/? bo ani sms ani mail z potwierdzeniem nie poszedl??
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 art'ek, niestety, pieniądze wpłynęły na nasze konto już po tym jak paczki poszły, więc zostanie ona wysłana dzisiaj czy paczka zostala wyslana/? bo ani sms ani mail z potwierdzeniem nie poszedl?? poszło PW
DOC Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Cos w firmie szwankuje przeplyw informacji - w czwartek pytalem kiedy bedzie kurier i otrzymalem informacje, ze w piatek a najpozniej w poniedzialek. Dzisiaj dostalem na maila info, ze paczka zostala dzisiaj wyslana, czyli pewnie bedzie jutro albo w srode. Prawie caly dzien nie ma mnie w domu i musze prosic kogos zeby za mnie ja odebral wiec jakby nie patrzec takie bledne informacje wprowadzaja spore zamieszanie.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cos w firmie szwankuje przeplyw informacji - w czwartek pytalem kiedy bedzie kurier i otrzymalem informacje, ze w piatek a najpozniej w poniedzialek. Dzisiaj dostalem na maila info, ze paczka zostala dzisiaj wyslana, czyli pewnie bedzie jutro albo w srode. Prawie caly dzien nie ma mnie w domu i musze prosic kogos zeby za mnie ja odebral wiec jakby nie patrzec takie bledne informacje wprowadzaja spore zamieszanie. poszło PW
Partner forum MrCleaner Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 uri90, polecamy się na przyszłość
bati Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Również dostałem dzisiaj paczkę Towar ok (choć jeszcze nie sprawdzałem czy działa) wysyłka ekspresowa gratisy otrzymałem Ale cukierków nie było Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Również dostałem dzisiaj paczkę Towar ok (choć jeszcze nie sprawdzałem czy działa) wysyłka ekspresowa gratisy otrzymałem Ale cukierków nie było Pozdrawiam Ważne że wszystko dotarło, a co do cukierków to na bank kurier wyjadł Pozdrawiamy!
Moderator Domel Opublikowano 7 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mini Swiateczne zamowienie zlozone 1621 Promuje detiling w pracy pod przykrywka mikołajkowych niespodzianek" pozdroo.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Już w tą sobotę w Krakowie Akademia Bezpiecznej Jazdy z Michałem Kościuszko. MrCleaner został oficjalnym partnerem imprezy! W wielu kokursach będzie można wygrac między innymi ciekawe zestawy do detailingu! Gorąco zapraszamy i zachęcamy do uczestwictwa z imprezie. Więcej na temat imprezy
art'ek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 MrCleaner, zamowienie 1589 dotarlo i wszystko sie zgadza;) dzieki za gratisy i jeszcze pytanie do magicznej gabeczki?? namoczyc ja w wodzie ?? i uzyc w rekawiczkach tak??
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 art'ek, dobrze że przesyłka dotarła cała i zdrowa dzięki za zamówienie i jeszcze pytanie do magicznej gabeczki?? namoczyc ja w wodzie ?? i uzyc w rekawiczkach tak?? dokładnie tak rękawiczki nie są koniecznością, ale jak wiadomo, ostrożności nigdy za wiele
Rekomendowane odpowiedzi