Fuji Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Dziękuje za gratis, z pewnością zaglądnę do Was jeszcze nie raz
Partner forum MrCleaner Opublikowano 25 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Oczywiście zapraszamy
krzysztof Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 zamówienie złożone 1481
grzybero Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Twoje zamówienie zostało przyjęte. Numer Twojego zamówienia: 1482. złożone opłacone-czekam ps:Jest też "LUBIE TO" - z chęcią bym przytesterkował ...jakieś AiO (bo z tego rodzaju środkiem jeszcze nie pracowałem-klasycznie do tej pory)
Partner forum MrCleaner Opublikowano 27 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Aby ułatwić naszym klientom poruszanie się po naszym sklepie dodaliśmy nową kategorię All In One
maestro00 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jest możłiwy odbiór osobisty w wawie ? Bo widzę ze w profilu pojawiła się lokalizacja Wawa Aby ułatwić naszym klientom poruszanie się po naszym sklepie dodaliśmy nową kategorię All In One Najwyższa pora
Partner forum MrCleaner Opublikowano 27 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 maestro00, niestety sklep póki co zlokalizowany jest tylko w Katowicach choć kto wie, może kiedyś, cała sieć...
Mrt09 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Mam pytanie dlaczego zostały wycofane testery firmy Nielsen, konkretnie Tar & Glue Remover i Finesse? Dla mnie taki tester wystarcza na dosyć długo i nie potrzebuje od razu butelki 0,5l do usuwania kilku plam smoły, więc brakuje mi tych produktów.
ZAkk Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Zamówienie 1483 złożone, zaplacone, potwierdzenie przelewu na poczcie. Mozna smiało słać paczuszkę Pozdrawiam!
clhseba Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam pytanie dlaczego zostały wycofane testery firmy Nielsen, konkretnie Tar & Glue Remover i Finesse? Dla mnie taki tester wystarcza na dosyć długo i nie potrzebuje od razu butelki 0,5l do usuwania kilku plam smoły, więc brakuje mi tych produktów. Usunięcie testerów ze sklepu ma związek z nowym regulaminem forum
m911 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam pytanie dlaczego zostały wycofane testery firmy Nielsen, konkretnie Tar & Glue Remover i Finesse? Dla mnie taki tester wystarcza na dosyć długo i nie potrzebuje od razu butelki 0,5l do usuwania kilku plam smoły, więc brakuje mi tych produktów. Usunięcie testerów ze sklepu ma związek z nowym regulaminem forum z tym ze nie wszystkie sklepy to przestrzegaja
noktoto Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Zamówienie 1492 dotarło. Dziękuję
Mrt09 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam pytanie dlaczego zostały wycofane testery firmy Nielsen, konkretnie Tar & Glue Remover i Finesse? Dla mnie taki tester wystarcza na dosyć długo i nie potrzebuje od razu butelki 0,5l do usuwania kilku plam smoły, więc brakuje mi tych produktów. Usunięcie testerów ze sklepu ma związek z nowym regulaminem forum Sklep jest sklepem, a forum to jest forum. Sklep działa niezależnie od forum i na forum nie oferuje swoich produktów więc jeśli nie łamie prawa w kraju (transakcje są rejestrowane i odprowadzane podatki itd.) ani nie ma zastrzeżeń producenta do takiej sprzedaży to wg mnie nie ma mowy o takim zakazie. Jeśli jest zapotrzebowanie rynku na takie produkty to powinny powrócić. Ten zakaz na forum głównie dotyczy osób indywidualnych, którzy za pośrednictwem forum sprzedawali.
damian Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 To się mylisz dotyczy również sklepów. Zakazać nie mogą, ale jeżeli sklep chce być partnerem to musi przeszczegać regulaminu.
hizoku Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zamówienie nr 1506 dotarło planowo. Dzięki za gratis. Trochę ulało się APC Nielsen, te ich butelki z zakrętkami niezbyt szczelne sa, kolega też juz miał podobnie Nielsenem. Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Niestety, Cyclone jest chyba zbyt silny dla tych ich butelek. Mamy nadzieję, że nie wylało się za dużo i nic przy okazji się nie pozalewało.
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzis bardzo udane osobiste zakupy w sklepie Dziekuje i pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Również dziękujemy i zapraszamy ponownie
binkowski91 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Przelew do zamówienia #1518 puszczony. Przepraszam za zwłokę ale odpoczywając na mazurach byłem odcięty od internetu. Pozdrawiam i czekam na przesyłkę!
Partner forum MrCleaner Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 binkowski91, nie ma sprawy, zamówione produkty, grzecznie czekały odłożone na boczku P.S. mam nadzieję, że odpoczynek się udał (tak wogóle to zazdraszamy )
uri90 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 MrCleaner, jak wygląda sprawa pianownicy http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-h ... p1815.html mam myjkę nilfisk C110 i nurtuje mnie sprawa czy przejściówka kew/alto będzie pasować do mojej lancy?? i gdzie zakładać pianownice?? mam taki zestaw i pianownice zakładałbym do tej czesci lancy, która na zdjeciu umocowana jest do myjki??
kojak Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 I jakie jest wymagane ciśnienie myjki,żeby po założeniu takiej pianownicy,była ona zdolna wytworzyc fajną "śmietane" ?? I wogóle czy taka zwykła,tanie myjka Powertec-a temu zadaniu podoła ??
Partner forum MrCleaner Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 uri90, z tego co wiemy powinna pasować bez problemu (Nilfisk ma taką samą końsówkę jak Alto) kojak, jeśli tylko Twoja myjka ma ciśnienie >~100bar, powinno być ok oczywiście wiele zależy jeszcze od innych czynników, jak sama piana, stężenie i temperatura wody
zyga997 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Zamówienie 1529 doszło, mimo małej pomyłki;) Dziękuję za gratisy.;)pozdrawiam
binkowski91 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 binkowski91, nie ma sprawy, zamówione produkty, grzecznie czekały odłożone na boczku P.S. mam nadzieję, że odpoczynek się udał (tak wogóle to zazdraszamy ) Dziękuję, wypoczynek był mi naprawdę potrzebny A cenię sobie go najbardziej jak jestem w 100% odcięty od problemów, i natłoku informacji w postacji telewizji czy internetu. Zamówienie dotarło, dziękuję za gratisy! Wszystko jak najbardziej na + Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość!
Rekomendowane odpowiedzi