Piotrek Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zamówienie dotarło dzięki za gratisową mikrofibrę. Dokręcajcie tylko buteleczki mocniej.
siwyjac Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 moje pierwsze zamówienie złożone (1355). płatność przy odbiorze osobistym. proszę o info czy mogę się zjawić jutro około 11:00
clhseba Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Ja odbierałem 20 minut po złożeniu zamówienia tak że nie powinno byc problemu z odbiorem jutro
siwyjac Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 zamówienie odebrane. bardzo miła obsługa dziękuję za gratisową MF
Bialy Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 1390 Otrzymane - Panowie tylko jak coś zmieńcie zapis w regulaminie (byłem pierwszym klientem i czekałem na telefon z potwierdzeniem zamówienia - paczka przyszła ja pieniądze nie uszykowane, szczęście że jakieś tam drobne miałem ) Duży plus za zapakowanie, ekspresową wysyłkę no i bonusik mikrofibra i ten szklok śląski Pozdrawiam i zachęcam do zakupów!
clhseba Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Witam Kiedy będzie dostępny FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 118ml ?
Fedur Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Zamowienie 1415. Poszlo wczoraj, dzis uregulowane naleznosci
herusek14 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Zamówienie 1409 dostarczone o godz 11. Jestem zachwycony.. Sprawnie bez problemów, dziękuje za gratisy mimo drobnego zamówienia, z pewnością to jest dobry początek naszej współpracy.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Dziękujemy za wszystkie opinie mam nadzieje że wszyscy odczują podwyższenie jakości obsługi Wprowadziliśmy do sklepu kolejne nowości marki scholl oraz promocyjne ceny na gąbki marki scholl promocja potrwa do końca przyszłego tygodnia lub do wyczerpania zapasów . http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts-m1589.html Nowa gąbka cutting Pad Scholl Sanwich 135mm http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1826.html 85mm http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1827.html Scholl Spray Wax no gloss dedykowany sealant do lakierów lub oklein matowych http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1820.html Scholl Skin - balsam do pielęgnacji tapicerek skórzanych bazujący na naturalnych składnikach takich jak olejek migdałowy , wosk pszczeli oraz olejek słonecznikowy , daje trwałą ochrone oraz matowe naturalne wykończenie . http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1821.html Scholl Spam cleaner to wysoce skuteczny, uniwersalny środek czyszczący do usuwania różnego rodzaju zanieczyszczeń z niemal każdej powierzchni pojazdu takich jak plastik , skóra vinyl . http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1819.html [ Dodano: 7 Październik 2011, 13:23 ] Witam Kiedy będzie dostępny FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 118ml ? Dostawę przewidujemy na wtorek
Fedur Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Zamowienie 1415 doszlo, dzieki za gratisa.
miskieusz Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Witam Kiedy będzie dostępny FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 118ml ? Ja na swojego FK czekam od 1.09.2011r... i przyznam szczerze, że zwątpiłem
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Panie Michale w Piątek nadaliśmy do Pana zaległą przesyłke wraz z FK plus gratisy , pragnę tylko nadmienic iż informowaliśmy o opóźnieniu , za którę serdecznie przepraszamy .
miskieusz Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Panie Michale w Piątek nadaliśmy do Pana zaległą przesyłke wraz z FK plus gratisy , pragnę tylko nadmienic iż informowaliśmy o opóźnieniu , za którę serdecznie przepraszamy . Fakt, dzisiaj dostałem. Żeby nie było bardzo dziękuję za oba gratisy, ten jak i poprzedni. Na obronę swojej delikatnej irytacji pragnę zacytować: FK ultra slick ten zostanie dosłany na nasz koszt w przeciągu kilku dni z przyczyn nie zależnych dostawa bardzo sie opóźniła Ale to tak na marginesie, bo ogólnie uważam, że jesteście fajnym sklepem i macie dobre ceny, więc myślę, że jeszcze się spotkamy na drodze do błysku Całą aferę zrzućmy zatem na dostawcę/importera FK Pozdrawiam serdecznie, i bez jakiegokolwiek żalu, czy zawiści
Moderator Domel Opublikowano 10 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Odwiedziłem dziś sklep. Kafelek nie udało mi się policzyć. Ale zakupy udane plus gratis Jak zwykle jestem zadowolony ps.: brama wjazdowa powinna byc chyba otwarta cała na oścież Ciężki miałem wyjazd na "szuter" kombikiem
Thomas207 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witam, Kiedy bedzie dostepny tester Finish Kare 1000P? Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 24 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Niestety, nie ma go aktualnie u dystrybutorów i niestety nie wiadomo czy będzie w najbliższym czasie.
ZAkk Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witam, kiedy bedzie dostepny zestaw szampon dodo, recznik fluffy i rekawica z welny za 90zl?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 24 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Stan po dostawie już zaktualizowany i zestaw jest już dostępny http://www.mrcleaner.pl/zestaw-do-mycia ... p1264.html
art'ek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 a kiedy i czy bedzie dostepny recznik Eurow Huge 97 x 71 cm Microfibre Drying Towel ?? i czy uzywaliscie go i jak mozecie porownac do Fluffy-ego?? szukam czegos dodatkowego bo mam wlasnie fluffy
Partner forum MrCleaner Opublikowano 25 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Aktualnie ręcznika Eurow Huge nie ma u dystrybutora, więc wcześniej niż za jakiś miesiąc raczej się u nas nie pojawi.
art'ek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 MrCleaner, a uzywaliscie go?? mozecie go polecic?? czy porownac??
Partner forum MrCleaner Opublikowano 25 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 jest trochę mniej chłonny od Fluffy'ego, ale za to ma na rogach kieszonki dzięki którym może być wygodniejszy podczas użytkowania
Fuji Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Zamówienie 1480 poszło.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 25 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Zamówienie 1480 poszło. czeka na odbiór
Rekomendowane odpowiedzi