Moderator Domel Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam Czy firma juz jest przeniesiona w nowe miejsce i mozna z czystym sumieniem was jutro przed 17 odwiedzic ? pzdr.
miskieusz Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam Czy firma juz jest przeniesiona w nowe miejsce i mozna z czystym sumieniem was jutro przed 17 odwiedzic ? pzdr. Na stronie jest informacja o nowym adresie: nowy adres ul. Świętego Huberta 14A Szkoda, że nikt tu nie zagląda od nich ostatnio Zamówienie 1299 złożone
emde Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Na forum zapanował niepokój spowodowany brakiem informacji, dlatego chciałbym napisać, że właśnie zrobiłem zakupy osobiście w Mrcleaner pod nowym adresem, także możecie spokojnie ich odwiedzać i uzupełniać swój arsenał Faktycznie komunikacja elektroniczna jest dość utrudniona (również nie dostałem odpowiedzi na E-mail wysłany wczoraj), ale myślę że usprawiedliwia ich przeprowadzka. Aha, co warto dodać - nowy adres to Huberta 14a, ale wjazd jest od ul. Kosów, ja najpierw chwilę pobłądziłem, z tym że ja nie miejscowy Nie ma też póki co żadnego logo sklepu - na bramie jedynie numer 14a. Pozdrawiam serdecznie ekipę sklepu i do następnego razu! Marcin
Moderator Domel Opublikowano 1 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zakupy udane Bylem w nowej lokacji. Beda miec super wielki garaz na kilka aut do detailingu Jak zwykle mila i fachowa obsluga a ja juz nie doczekam sie soboty gdzie to wszystko uzyje ps. mi na wszystkie maile odpowiedziano
miskieusz Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Eh miało być pięknie, liczyłem, że przy wpłacie wczoraj do 13 będę miał dzisiaj towar u siebie a na stronie komunikat "oczekiwanie na wpłatę". Konto mamy w tym samym banku Szkoda, bo jutro miało być
harvard Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Również czekam na towar na maile już się nie łudze otrzymać odpowiedz. To już ostatie zakupy w tej firmie !
miskieusz Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Również czekam na towar na maile już się nie łudze otrzymać odpowiedz. To już ostatie zakupy w tej firmie ! Przyznam szczerze, że to moje pierwsze zakupy i trochę jestem zażenowany całą tą sytuacją. Na 5 maili dostałem może odpowiedź na jeden, w dodatku niepełną. Próbowałem się dodzwonić w czwartek ale przez godzinę mi się nie udało. Dodatkowo brak jakiejkolwiek reakcji na forum czasami przez 2-3 tygodnie(teraz ostatnia odpowiedź 24.08). Nie bardzo widzę tutaj wzorowego handlowego partnera forum. Rozumiem, że przeprowadzka, rozumiem, że mało ludzi, okres wakacyjny, wysoki kurs franka, plamy na słońcu itp... wg mnie brakuje tu nagle czegoś - profesjonalizmu. Nie chcę nikogo urazić, ale chyba nie tak to wszystko powinno wyglądac
Moderator Domel Opublikowano 4 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 spokojnie panowie. Musze w tym wypadku stanac w obronie mrCleanera. Wlasnie ta przeprowadzka jest powodem opoźnien. Bylem u nich 1 wrzesnia. Jeszcze internetu nie maja podpiętego i czytnika kart. SPOKOJNIE. Musza sie ogarnac w nowym miejscu i sytuacji. Rozumiem wasze zażenowanie bo czekacie i czekacie. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze mam do "centrali" 20 minut i zawsze bylem obsługiwany wzorowo. pzdr.
miskieusz Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 spokojnie panowie. Musze w tym wypadku stanac w obronie mrCleanera. Wlasnie ta przeprowadzka jest powodem opoźnien. Bylem u nich 1 wrzesnia. Jeszcze internetu nie maja podpiętego i czytnika kart. SPOKOJNIE. Musza sie ogarnac w nowym miejscu i sytuacji. Rozumiem wasze zażenowanie bo czekacie i czekacie. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze mam do "centrali" 20 minut i zawsze bylem obsługiwany wzorowo. pzdr. Jasne, to da się zrozumieć. Tylko czemu dowiadujemy się o tym od Ciebie ( z całym szacunkiem ), a nie od pracowników? Przeprowadzka była z dnia na dzień i nie dało rady wspomnieć o tym? No nic poczekamy zobaczymy
grabek246 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 zamówienie nr. 1296 dotarło, dzięki za prezencik;) mam pytanko jak uzywac Nielsen Odourkill oraz zapachow Monster Shine?? chodzi mi o "przepis" aby jak najdłużej sie zapach utrzymywal;)
clhseba Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 zamówienie 1310 złożone i po 20 minutach odebrane osobiście Wielkie dzięki
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 zamówienie nr. 1296 dotarło, dzięki za prezencik;) mam pytanko jak uzywac Nielsen Odourkill oraz zapachow Monster Shine?? chodzi mi o "przepis" aby jak najdłużej sie zapach utrzymywal;) Witaj, najlepiej produkt aplikowac na dywaniki odorkila bezposrednio z strefe przykrego zapachu [ Dodano: 5 Wrzesień 2011, 20:01 ] spokojnie panowie. Musze w tym wypadku stanac w obronie mrCleanera. Wlasnie ta przeprowadzka jest powodem opoźnien. Bylem u nich 1 wrzesnia. Jeszcze internetu nie maja podpiętego i czytnika kart. SPOKOJNIE. Musza sie ogarnac w nowym miejscu i sytuacji. Rozumiem wasze zażenowanie bo czekacie i czekacie. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze mam do "centrali" 20 minut i zawsze bylem obsługiwany wzorowo. pzdr. Jasne, to da się zrozumieć. Tylko czemu dowiadujemy się o tym od Ciebie ( z całym szacunkiem ), a nie od pracowników? Przeprowadzka była z dnia na dzień i nie dało rady wspomnieć o tym? No nic poczekamy zobaczymy Przeprowadzka przyszła nam dosyć nagle nalożyła sie jeszcze częściowo z moim urlopem pare spraw prywatnych niestety też nie wybrało innego terminu nowe miejsce okazało sie nie dokońca przygotowane i pracowaliśmy przez pewien okreś dosłownie na jednym komputerze z netem z karty urlopu niestety tak naprawe nie miałem w zamiast organizowac magazyn musieliśmy go suszyć przez 4 dni bo tak nam został oddany . W przeciągu tygodnia mam nadzieje wszystko się już unormuje wiem że w tym okresie mieliśmy kilka wpadek z wami za co serdecznie przepraszamy w tym okresie najlepiej prosze o kotnat telefoniczny jest on w tym momeńcie najlepsza formą kontaktu z nami w ten sposób będziemy mogli poinformowac doradzić najszybciej jak to możliwe .
miskieusz Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Przeprowadzka przyszła nam dosyć nagle nalożyła sie jeszcze częściowo z moim urlopem pare spraw prywatnych niestety też nie wybrało innego terminu nowe miejsce okazało sie nie dokońca przygotowane i pracowaliśmy przez pewien okreś dosłownie na jednym komputerze z netem z karty urlopu niestety tak naprawe nie miałem w zamiast organizowac magazyn musieliśmy go suszyć przez 4 dni bo tak nam został oddany . W przeciągu tygodnia mam nadzieje wszystko się już unormuje wiem że w tym okresie mieliśmy kilka wpadek z wami za co serdecznie przepraszamy w tym okresie najlepiej prosze o kotnat telefoniczny jest on w tym momeńcie najlepsza formą kontaktu z nami w ten sposób będziemy mogli poinformowac doradzić najszybciej jak to możliwe . No i sprawa się wyjaśniła:) Następnym razem prosimy o krótkie info w razie problemów, żeby się nie stresować Dzięki
VuDoo Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Dzięki za zakupy Muszę przyznać, że nowa miejscóweczka zapowiada się naprawdę zacnie jeszcze tylko "marmury i skórzane kanapy" i będzie git
Coval Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Paczka dotarła ...i Szklok Wszystko w terminie
Wujek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Te szkloki pyszne sa !!! Mozecie je wprowadzic do oferty sklepu ?
bati Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Czy z oferty sklepu zniknęła część testerów kiedy będzie można się spodziewać uzupełnienia braków
Keil Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 jeśli piszesz o nie oryginalnych testerach to : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6725
bati Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 jeśli piszesz o nie oryginalnych testerach to : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6725 no dokładnie o to mi chodziło hmm ... teraz nie można będzie nic przetestować
MM.MM Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 MrCleaner Odp mi na miala jak możesz
GracjanS4 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Zamówienie numer 1332 zostało złożone
pawel1380 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Panowie mieliscie mi odesłać pada który rozleciał się po paru minutach pracy. Było przepraszanie,dałem adres, na tym kontakt się urwał a pada ani widu ani słychu. O co chodzi??Bo takimi metodami handlu to wiele nie zwojujecie. Przecież to nie branża w której śle się setki paczek dziennie... Na maila nikt nie odpisuje... Znowu jakiś problem?
marianboio Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 moje pierwsze zamówienie nr 1344 złożone i opłacone na początek przygody pozdrawiam
GracjanS4 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zamówienie numer 1332 dotarło, podziękował za gratis i cukieraska Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi