Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro kolega Mr Cleaner ma napisane takie coś:

Od 2011-08-08 do 2011-08-19 Sprzedający ma urlop. Możesz w tym czasie robić u niego zakupy, jednak wysyłka towaru może się opóźnić.

Opublikowano

Nic nie wiem o urlopie, moje zamówienie dotarło wczoraj - transport trwał "aż" jeden dzień roboczy. Super sprawą są powiadomienia SMS.

Dziękuję też za gratis.

MrCleaner - BRAWO !!!!

Opublikowano

Ja ponad miesiąc temu pytałem w tym wątku jaki był warunek otrzymania torby Megs'a przy zamówieniu powyżej 300 zł. Do dziś się nie doczekałem odp. Jak dla mnie to nie jest poważne podejście do klienta. Dla większości z Was taka kwota wydana na kosmetyki to pewnie codzienność i zdaję sobie sprawę, że nie jestem mega klientem, ale takie zlewanie klienta wpływa na wybór sklepu przy kolejnych zakupach.

Opublikowano

FB działa a na maile brak reakcji??

Sorry ale o co tu chodzi?.

A nie zostawiłem 300 zł tylko ponad 1000.

To jak ja mam byc klientem..pad sie rozleciał po 3 minutach wysłałem zapytanie dlaczego..zero odzewu ani na mailu ani tutaj..

Opublikowano

To dlaczego na FB nie napiszecie im, że nie dostajecie odpowiedzi na maile, skoro to jedyny kontakt z nimi? Może coś mają z pocztą, bo uważaja że na wszystko odpisują.

Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony z usługi. Dostałem paczkę na następny dzień z gratisem, za który dziękuje. Jeżeli chodzi o kontakt to nie sprawdzałem ale jest podany nr telefonu i zawsze można zadzwonić.

Opublikowano

Juz nadrabiam zaległości , osoba która prowadzi nasz profil FB nie zajmuje się obsługa sklepu dla tego FB dalej zyl a sklep miał cześciowy urlop , już siadam i nadrabiam wszystkie zaległości Panowie z gory dzieki za opóźnienia i zamieszanie jeżeli takowe wynikło :)

Opublikowano

Maciek dzięki za możliwość zrobienia zakupów na miejscu, jak tylko będzie nowa miejscówa to również na pewno zajrzę. pzdr

Opublikowano

Zamówienie 1274 odbiorę we wtorek przed południem w Katowicach :)

Niestety, nie chciało mi dobić dwóch Megsów Endurance Tire Gel, tylko jeden.

Jeżeli będzie możliwość na wtorek sprowadzić jeszcze jednego Megsa Endurance

Tire Gel 100ml to z chęcią dokupię.

Opublikowano

Zakupy w tym sklepie to przyjemnośc,zwłaszcza na miejscu - chłopaki chętnie pomogą,doradzą i podpowiedzą. :) aż miło tam wracac.